setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Aquest Barça no és el Barça de l’any passat

8 març 2010 – 18:24

Sabeu vosaltres que hagués fet el Madrid si dissabte passat hagués jugat Almeria? Jo no ho se, però m’ho imagino. El Barça de Guardiola va afluixant de mica en mica, això ho veu un cego, jo soc del Barça, però tenc la desgracia d’ésser massa crític amb el meu equip, perquè te els recursos per ésser el millor del mon, però mai es consolida. L’any passat ho guanyaren tot, però jo em demano si es tornarà a repetir algun dia, una flor no fa estiu. El Madrid te molta pegada i més equip que el Barça, ara per ara es el clar favorit a guanyar la lliga i només una derrota davant el Lió podria caviar la dinàmica dels Blancs. Jo vaig donar un avis dia 22 de Juliol, que tal vegada no tengui res a veure amb el joc actual de l’equip, deia aquesta frase” a Can Barça sempre passa el mateix quan tenen una figura o sen va o la traïm fora” m’han record molt bé que Xavi mig centre del Barça deia : A Etoó el notarem a faltar en el vestidor”- Véreu el jugadors del Madrid un cop haver guanyat al Sevilla , allò era una pinya. La mateixa pinya que era l’any passat el Barça. Ja n’he parlat prou.

 1. 4 respostes a “Aquest Barça no és el Barça de l’any passat”

 2. Hola mister. Per parts. Jo tambe crec que el Madrid hagues guanyat a Almeria. Senzillament perque s´esport se resumeix en estats d´anim i el Madrid te (o tenia) s´anim mes alt que el Barça. Evidentment quant trobes s´estat animic que te permet jugar al 100% s´ha d´entrar a valorar si es 100% blaugrana es millor o pitjor que es 100% madridista. Per jo no hi ha dubte de que el Barça es es millor “equip” del mon. Respecte a lo de l´any passat. Me pareix injust comparar amb l´any passat. Lo de sa temporada passada no tornarà passar igual que encara no havia passat mai. Sa diferencia entre el Barça de l´any passat i aquest no es tan gran i si passa ronda contra l´Stuttgard tornarà agafar ritme. Per jo, amb ses diferències de qualitat que hi ha entre el Barça (i Madrid) i la resta d´equips de sa lliga espanyola es dificil mantenir es nivell de concentracio e intenssitat quant vas a jugar a Tenerife o a Almeria. Jugant diumenge i dimecres contra rivals de nivell tornaran a agafar es ritme.
  Un altra cosa es que juguin com l´any passat i ho guanyin tot. L´any passat ja ha passat, i no tornarà…..Salut!

  Per Albert el març 11, 2010

 3. Muy bien Albert, buena explicación, y el Sóller buscando entrenadores fuera.PROPONGO a ALBERT I JOAN ANTONI para entrenar el SÓLLER el año que viene.Un saludo AMIGOS….Salut

  Per el ojo avisor el març 11, 2010

 4. Si venen tots es des volei amb jo en podem parlar….jeje

  Per Albert el març 12, 2010

 5. Hola mister, ja fa un temps des post referent al Barça pero ahir vaig llegir unes declaracions den Lillo que me varen pareixer oportunes.
  Des de que n´Etoo va partir, tenim tendencia a recordar-lo es dia que se perd o quant n´Ibra esta de mala lluna.
  Tot i que el Madrid va davant a sa lliga, de moment es numeros del Barça son molt similars a l´any passat tot i ke es joc no es tant brillant. Per tant, col-lectivament pareix que no fa tanta falta n´Etoo. I individualment, si comparam amb n´Ibra com a 9 titular es vera que potser es suec no arribi a nes numero de gols den Samuel pero (i aixo es lo que va comentar en Lillo) qualqu creu que en Samuel fara a n´es Calcio amb l´Inter mes des 23 gols que va fer n´Ibra l´any passat?.
  De moment en Samu en du 10 (me pareixen pocs per lo ke ha costat) i n´Zlatan en du 15 (no me pareixen molts per lo que ha costat)…

  Salut.

  Per Albert el abr. 8, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.