setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Antoni Lluís Adrover s’ha trencat el lligaments del genoll

17 març 2010 – 22:48

El futbolista Professional del Reial Mallorca aquest matí s’ha trencat el lligament creuat del genoll de la cama esquerra. Quanta mala sord té el nostre estimat Tuni en un any que comença molt bé, ja que marcà a l´inici de lliga contra el Xeres.  Avui a l’entrenament ha tingut la desgracia de trencar-se els lligaments del genoll, estirà aturat uns set mesos i probablement serà intervingut a una clinica de Barcelona aquests propers dies. Des de el meu bloc tot el suport per a Tuni amb una sana recuperació.  

 1. 4 respostes a “Antoni Lluís Adrover s’ha trencat el lligaments del genoll”

 2. Enguany pareixia que seria el seu any, és una desgracia que es rompes el lligament. anim Tuni

  Per Un aficcionat el març 18, 2010

 3. Aixo per qualsevol esportista es un cop molt dur. De totes formes, passa mes aviat del que un es pensa i s´en surt reforçat, fisica i mentalment. Molts d´anims a Tuni!…

  Per Albert el març 18, 2010

 4. Jo soc un altre que en aquests moments sent molta empatia amb en Tuni. Tothom que ha passat per aquest dur calvari comprèn perfectament com s’ha de sentir i només cal enviar-li molts d’ànims. Les ganes de posar-se bé són el major motor que tendrà per a passar el més ràpid possible i de la millor manera aquests durs mesos que li esperen. Però com diu n’Albert, una vegada superat, es surt reforçat.
  Molta sort i molts ànims Tuni

  Per Toni el març 18, 2010

 5. molts d anims tuni!

  Per toni payeras el març 18, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.