setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Anirà Xisca Garau al campionat d’Espanya de duatló?

14 març 2010 – 14:14

Si es paga les depeses si. Pareix quasi impossible de creure-ho, nomes hi ha diners per el que volen en aquesta brillant federació. M’agradaria saber quin criteri segueixen. No hi ha diners per pagar ni tant sols el viatge a Xisca a Gijón, de pena! Això si, l’han convidada anar-hi, si vol, això està be, que no es digui que no han col·laborat, Déu ni do. Així ho tenim.

 1. 2 respostes a “Anirà Xisca Garau al campionat d’Espanya de duatló?”

 2. Hola Juanan!!! Cert. La federació em torna donar la wild card (invitació per al campionat d’Espanya de duatló élite a Gijón), dret que tenen els campions de Balears absoluts tant masculí com femení. Ho agraeixo a la FETRIB. El que passa és que no es fa càrrec de cap despesa. He estat mirant passatge, maleta-bici, hotel… i com et pots imaginar és caríssim. Per això m’ho estic pensant. Em fa molta il.lusió ja que l’any passat hi vaig anar i va ser una experiència inoblidable.
  M’agradaria anar-hi també enguany, no s’han de deixar perdre oportunitats com aquesta. Però també seria genial i just que la FETRIB em pogués ajudar econòmicament de qualque manera (no penso en el 100% sinó una petita ajuda com a mínim).
  Gràcies pel teu interès.

  Per XGarau el març 15, 2010

 3. Xisca el sistema no funciona, és una federació pobre, tal vegada una de les que te menys recursos econòmics, aquesta és la versió, diguem que oficial.

  Per Joan Antoni el març 17, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.