setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Les quatre mallorquines i la menorquina; les 5 perletes del SJM.

5 gener 2010 – 0:46

El comentari de Xisco Rullan en dona peu a fer aquesta entrada. No dubteu que jo sempre defenso a la nostre gent, a mi m’agradaria que hi haguessin encara més jugadores de l’Illa que formessin part del SJM . Quan Jordi Méndez  diumenge posa sobre la pintura a les 5 balears és a dir: Inma Zanoguera, Gabi Ocete, Paula Segui,Miriam Bolivar, i Marina Picornell, de veritat que no em vaig a donar, Xisco m’ho ha recordat avui, paraula que  m’he posat  molt content. Jo com afeccionat al SJM estic molt orgullós de que tinguem a l’equip a 5 jugadores d’aquí, tant de bo que l’any que ve augmentem amb dues o tres més, i algun dia puguem tenir l’equip complet  i que sigui competitiu per a jugar a Lliga Femenina. Ho vaig dir i ho repeteixo es una sort per les nostres illenques formar part  d’un equip de Lliga Femenina i que aquest sigui de Sóller, les més joves Inma, Miriam, i Marina, pres o d’hora aniran creixent com a jugadores i segur que ben aviat seran molt útils a l’equip, Gabi i Paula, no descobriré res si us dic que són unes magnifiques jugadores i aporten molt al bloc. Felicitacions.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.