setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Idealistes poc recomanats

20 gener 2010 – 23:38

 

Hi ha gent que mescla el nacionalisme amb el futbol, per exemple un del Partit Nacionalisme  Basc  ha de ser per força de l´ At. Bilbao, jo crec que no. Es poc rebutjar a un mallorquí per ser del Barça o del Madrid?, jo crec que no, doncs hi ha gent que pensa així. Amics, la llibertat és el més gran i aquests radicals que presumeixen del seu nacionalisme, tal volta estiguin emmanillats a les seves pròpies idees.

  1. 2 respostes a “Idealistes poc recomanats”

  2. la malloria dels mallolrquins de poble son anti-mallorca per tots els robos que ha anat fent al llarg dels anys.

    Per pep el gen. 22, 2010

  3. Pensau que tothom, repetesc TOTHOM, es nacionalista. Per tant tothom pot ser de l’equip que li dongui la gana. A nivell de basquet no pasa res si surt qualqu que diu ser seguidor dels Lakers. En canvi, en aquest estat, en el que vivim, dir que ets de un equip de futbol o d’un altre significa, per la gran majoria de gent, que ja ets de unes idees politiques determinades.
    Per que ningu va dir que en Calderon no estimava Espanya, quan al darrer europu de basquet var renunciar a jugar-ho?. Per que criticaren a Xavi, al darrer partit de clasificació de la Selecció de futbol, per deixar la concentració, ja que no podia jugar per acumulació de targetes?. Per que digueren que no se sentia espanyol?. Pensau-ho un poc i voreu que hi ha molta de gent que li agrada mesclar les coses per tenir mes seguidors a les seves causes, politiques, a costa del que sigui.

    Per Jaume el gen. 22, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.