setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller i Port liquiden els seus rivals,(2-1),(3-1)

24 gener 2010 – 22:48

 

En els 30 segons Marc Tovar obria la llauna, fent bona l’assistència de Valcaneras, fructificant en cama esquerra. Faltant uns minutats per concloure el primer període Alex culminà amb jugada personal. Escurçaria el tanteig la Penya Arrabal  faltant cinc minutes per el termini del partit. El Sóller va viure de rentes sobre tot a la represa, no obstant això, el partit tot i no ser brillant tingué moments de bon futbol creant algunes ocasions més a cada porteria si bé el Sóller va sumar més marisc que la Penya Arrabal.

El Port de Sóller va tombar el Santa Catalina de manera clara. Joan Rosselló va obrir el marcador en el minut 20 al concretar de cap al pal passat  una passada perfecte d ´Andreu Barceló, el segon altre cop Joan Rosselló va tornar a fructificar un servei de Jaume Pinya. Mitjana segona part els visitants escurçaren diferències,2-1, en Jaume Pinya va aconseguir el 3-1 a passada de Lluís Quirós. El  partit fou entretingut, on el Port de Sóller fou superior als visitants, només els primers 20´els del Santa Catalina intimidà un tant la porteria de Manrique, però nomes tragué el profit del gol, pel demes el Port de Sóller fou mereixedor del  aconseguit.

Llusia Oliver Presidenta del C.F. Sóller divendres passat reuní  al Port de Sóller i Futbol Base en una torrada facilitada per el Sóller, per primer cop la  junta del Sóller ha estat capaç de compartir idees pel bé del futbol solleric. Felicitacions a la junta de Llusia.

 1. 10 respostes a “El Sóller i Port liquiden els seus rivals,(2-1),(3-1)”

 2. Aquest diumenge he disfrutat de veura fútbol al Camp de’n Maiol, el Sóller, encara que més intermitent i amb un joc més directe m’ha agradat i el Port de Sóller, ja juga de memòria, també m’ha fet disfrutar. Per jo el gol del Santa Catalina, si al final es jugador “morenet” la toca abans d’entrar es fora de joc, però és igual, s’ha guanyat bé. A veura si hi ha sort i l’any que ve disfrutam d’un “derbi” a preferent.

  Per Juanjo el gen. 24, 2010

 3. El Sóller ha fet un bon partit, per mi ha estat entretingut, i tres punts més al sac, molt bé pels nostres braus jugadors. Aúpa Sóller!!!

  Per Toni Celià el gen. 25, 2010

 4. edo juanjo independenment de la situacio del soller es vou qe no cunfies en qe pugui fer lligueta i optar a pujar, pq ja el tornes voure a preferent diguen qe l’any ki ve esperes qe hi hagui derbi, cunfiau un poc mes amb aquest ekip que crec qe ha dat raons suficients per feru i pensar qe aunqe sigui complicadisim ens puguin dar una molt bona sorpresa

  Per sulleric de veres el gen. 25, 2010

 5. Esta cla que el Sóller amb Marc Tovar guanya i sense perd i es bastan mes aburrit!!!!!!

  Per V el gen. 25, 2010

 6. Solleric de Veres, ets optimista, no descart que siguis jugador o bé gran aficionat, és de lloar la teva proposta, si de veritat que et un solleric de veres. Tot i que és molt difícil de que el Sóller pugui pujar, però perquè no?

  Per Joan Antoni el gen. 25, 2010

 7. Segons he llegit den Cercos i en una entrevista recent publicada en en Toni Sampol, l’objectiiu es arribar a la cuarantena de punts per salvar-se (ara mateix), per això he dit el que he dit. Per això i perque un equip que entrena dues vegades per setmana será molt dificil que aconsegueixi qualque cosa més que la permanencia. Però si puja a tercera ben content estaré.

  Per Juanjo el gen. 25, 2010

 8. a mi el soller hem va agradar bastant,crec q ha fet un dels partits mes bons dins Can Maiol,per cert feia molta estona que no veia a nes juvenils del soller a voure un partit des seu equip,ara començam a anar…..

  Per pep el gen. 25, 2010

 9. Juanjo: tot i que no he comentat la teva entrada i si la del Solleric de Veres ara ho faré. Estic d’acord en tu que l’objectiu és la permanència enguany tal i com estan les coses, tot i que també és veritat que el Sóller ha hores d’ara dur els mateixos punts que el setè i aquest està en zona lligueta, suposo que aquesta era raor que et donava el Solleric de V

  Per Joan Antoni el gen. 25, 2010

 10. Avui i per primera vegada contestaré a totes les entrades que es facin si aquestes es poden contestar. En Pep el conec i és un Home de futbol hi hauria d’haver un bon grapat com ell. No és de Sóller i estima el Sóller i el futbol solleric com qualsevol solleric. Pep em vaig adonar que hi havia una colla de al•lots que animaven el Sóller, desprès de la teva entrada he deduït que eren els juvenils,bona observació. Aquest és el camí.

  Per Joan Antoni el gen. 25, 2010

 11. Si, es veritat q es juvenils hi eren, però no es un fet aillat. Hi solen esser sempre si no juguen ells. Tal vegada aquest cop es feren notar més.

  Per Juanjo el gen. 25, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.