setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller ahir patí un sever correctiu(7-0).Els sèniors de Volei també vençuts i el Port avui injusta derrota(2-3).

10 gener 2010 – 20:45

Un cap de setmana un tant negatiu, tot i que la derrota del Sóller pareix alarmant  no té més que el significat dels tres punts, l’equip de Cercós a de aixecar el cap i passar pagina. Pels que fa al Volei femení; les d’Albert jugaren força bé els dos primers parcials tot i que el tercer baixaren el poder de superació, el recuperaren en el quart però la fatiga les va superar, si bé en favor de les sèniors he de dir que son gent amb un gran esperit competitiu. Els sèniors no vaig poder veurer-los, però com he pogut esbrinar varen treballar fins on pogueren. El Port de Sóller avui  ha jugat  un partit que per ocasions havia de guanyar per golejada, però en futbol no en cansaré de dir que hi a vegades que no guanya el millor si no el que més encerts té i aquest ha estat el San Marçal, tot i que el Port de Sóller ha fet un magnífic joc.

 

  1. Una resposta a “El Sóller ahir patí un sever correctiu(7-0).Els sèniors de Volei també vençuts i el Port avui injusta derrota(2-3).”

  2. Està clar que el Manacor enguany juga a un nivell superior,però aquesta golejada em recorda els afronts rebuts pel Sóller a Tercera davant el Mallorca B el 2005 (8-0) i 2006 (6-0). Tanmateix només s’han perdut tres punts, i rès pot ja entelar la temporada d’una plantilla que tant ha fet enguany pel club. Amb voltros fins al final. Aúpa Sóller!!

    Per Toni Celià el gen. 11, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.