setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM va assegurar la permanència a Madrid

30 gener 2010 – 8:12

Efectivament el SJM va assegurar la permanencia a Madrid,no serà fàcil guanyar a l´Estudiantes ho diu avui Gabi Ocete al Setmanari Sóller a la columna Sensacions  jugar a Magarrinyes sempre és molt difícil hem de sortir a guanyar  de tot duna” totalment d’acord sortir a la pista amb certa autoritat i mantenir una certa distancia en el marcador podria ser important per assolir la victòria final. No ens el oblidar que a la jornada passada l´Estudiantes li va fer front a l´Olesa i al final les catalanes nomes varen guanyar de dos, però això és farina d’un altre sac, demà serà un altra història i segur que res serà igual. El meu optimisme segueix com sempre, tot i que no donaré el meu resultat fins que no hi hagi algunes entrades, us recordaré que la setmana passada vaig esser el que més em vaig apropar.

 1. 3 respostes a “El SJM va assegurar la permanència a Madrid”

 2. Ala idò, seré el primer… jo dic +6. Mentalitat guanyadora!

  Per Xisco Rullan el gen. 30, 2010

 3. Coincideixo amb Xisco Rullan, guanyarà el SJM amb un marcador justet de +6 a +8,és a dir +7.
  Aquest mati he repassat el calendari si guanyem al Estudiantes i a Girona anem directes cap a les cinc primeres places de cara al final de lliga.

  Per Joan Antoni el gen. 31, 2010

 4. no passis pena. Ja te convidare a unes “herbes”.
  Jo pronostic guanyar de +4. Guanyarem a Girona i al final crec que acabarem, com ja vaig pronosticar, setenes a la classificació final.

  Per Jaume el gen. 31, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.