setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM supera al Canoe tres dels quatre parcials,79-70, final.

3 gener 2010 – 23:34

 

 

No era un partit dels que haguéssim de passar molta de pena, tal com us dic els tres primers parcials clarament superiors les perletes solleriques,  i com estrelles estel·lars Gisela i Paola, les demes bona tasca d’equip, desprès compareix Murphy que també ens demostra el bona jugadora que és. El 21-14 del primer quart, ja ens fa veure que no passaríem pena. Superioritat en tot de les jugadores de Méndez, on tothom treballa per l’equip, descans, 45-28. A la represa tot igual el SJM comanda i el seu joc es de molta brillantor, els 21 punts de diferència és bona prova de la magnifica actuació de les jugadores solleriques. En darrer parcial fluixet, el relaxament, la fatiga de jugadores que Jordi a de seure i perquè no s’ha de dir les jugadores del Canoe veuen que poden, però ja es tard per remuntar,  fan que la diferencia de 21 es redueixi a 9, bé, res a dir, es va guanyar i això és el que ens convenia.

  1. 2 respostes a “El SJM supera al Canoe tres dels quatre parcials,79-70, final.”

  2. Redéu Tomeu i pràcticament ho has encertat tot, no hem guanyat de 10, però si de 9. El que m´ha deixat regirat és el teu ple amb el Mallorca, ha guanyat de 2-0 i n´Aduriz ha fet el segon, has donat a la diana, tens els cafès pagats t’ho mereixes. A veure si diumenge que ve pronostiques que Tuni marcarà.

    Per Joan antoni el gen. 3, 2010

  3. Amic Joan Antoni, voldria fer un apunt sobre el partit que em va omplir de satisfacció, i és que l’equip acabà el partit amb cinc jugadores de les Illes damunt la pista: Ocete, Picornell, Bolivar, Zanoguera i Seguí. Ja sé que practicament només fou el darrer minut i mig del partit, i que el triple canvi era en part perque tan Vega com Ferrari rebessin la merescuda ovació del públic pel bon partit realitzat respectivament.
    No ho dic com excusa per haver perdut el darrer quart, repetesc que sortiren al darrer minut… Simplement vull reflexar això que hi havia cinc juagadores balears amb la camiseta del SJM a la pista, i a LF aquest fet és de lloar.

    Per Xisco Rullan el gen. 4, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.