setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El futbol solleric més unit que mai

25 gener 2010 – 21:27

No vull donar li impressió que dono suport incondicional a Llusia Oliver i Toni Burgos( Presidenta i Vicepresident, del C.F. Sóller), jo sempre donaré la meva opinió i ara  el que si tenc clar és que la feina és fa en coherència, no se si podran complir o no, el que han promès, si és que han promès alguna cosa, el que si estic segur que no amagaran res, i tot el que s’hagi de saber es sabrà. De moment la plantilla no està sola i han estat capaços com he dit a l’anterior comentari de reunir al Port de Sóller i Futbol base per compartit  idees, que  al cap i a la fi aquesta és la solució.

 1. 4 respostes a “El futbol solleric més unit que mai”

 2. si fan ses coses be,el soller encara es a temps de fer lligueta.

  Per una el gen. 26, 2010

 3. M’agradaria des d´aqui donar suport a na LLUCIA i en Toni per lo valents que són de tirar endavant aquest merder que ha deixat na Marga Sanchez, però el problema fent referència tant a lo que diu UNA, com altres comentaris de la darrera entrada , no és si el SÓLLER pot fer o no fer lligeta, el problema real i quasi dramàtic és el tema econòmic amb infinitat de deutes per pagar i moltes questions sense aclarir de molt difícil solució. Estam xerrant d’un club dels més importants de Mallorca que perilla la seva continuitat gràcies a la NEFASTA gestió que ha duit a terme. Aquest tema no pot quedar així,na MARGA haurà de donar totes les explicacions que fassin falta i tota la seva COLABORACIÓ perque això s’aclareixi. Jo com a soci que som, i així com marquen els estatuts, si no fa com he dit abans,li pens demanar personal i formalment totes les explicacions necessaris per aclarir-ho, ho dic aquí perque en quedi constància.Estic a disposició d’en Toni i na LLUcia per lo que haguin de menester

  Per guiemsec el gen. 26, 2010

 4. Guiem, estic totalment d’acord amb tu!! Aquesta dona, ni siquiera se mereix que l’anomenem dona, ha deixat el Sóller lo més baix possible amb tema ecónomic i amb es socis, sa gent que disfruta de veure el Sóller, aquesta madona els ha enganat! Sa gent que disfruta de jugar amb el Sóller, aquesta madona els ha enganat! Se ben cert, que no tens cap paper, estas ‘cuita’!! (MARGA, se que ho llegiras) Explicacions ja, pareix que tothom se n’ha oblidat.

  Per Marga Palou Oliver el gen. 26, 2010

 5. Hola, m´agradaria saber que hauria de passar per tenir un primer equip a preferent o tercera i un filial aixi com toca. Tots dos amb gent de Sóller evidentment. Perque per quantitat de jugadors no és. Basta veure tota sa gent que juga a futbol tant a equips de la Vall com de fora. Si es problema era sa directiva que hi havia fins ara. Creis que amb un poc de seny s´hi podria arribar??. Salut.

  Per Albert el gen. 28, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.