setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Barça de Guardiola no és invencible

7 gener 2010 – 21:06

 

Esta bé la lliçó que li dona el Sevilla a la Copa, tal volta els més incondicionals barcelonistes puguem posar mil excuses del perquè es va perdre dimarts contra els andalusos, la realitat és que les rotacions s’han de fer amb el cap, no amb els peus i Guardiola tindrà moltes coses boníssimes, però no és Deu. Està molt bé el donar-se la culpa a la roda de prensa, desprès  del partit, però hem de viure de realitats, tot i que  la sort en futbol també compti, el que passa és que els millors en tenen més que els menys bons, i contra el Sevilla en tingué més el millor que fou el qui guanyà, el Barça no jugà amb els jugadors indicats.

 1. Una resposta a “El Barça de Guardiola no és invencible”

 2. Hola mister, fa tot lo dematí que m´aguanto ses ganes de comentar es teu post pero ja no puc mes, jeje.

  Per parts :

  Estic d´acord en que al Barça li anira be un mal resultat, de fet estic quasi segur que a Tenerife, aquesta setmana o passara malament.

  El tema de les rotaciosn no crec que tenguin importancia quant el Sevilla també va sortir amb un equip poc habitual i, a més, fa mes d´un any que en Pep les utilitza amb mes exits que fracasos.

  Seguim….en Guardiola no es Deu, estam d´acord (ja l´hi agradaria a Deu, jeje). Pero si una cosa se li ha de reconeixer a n´en Guardiola es que es d´aquelles persones que veuen ses coses d´una manera diferent a la resta de mortals i, normalment, d´una cosa dolenta, en treu cinq de bones. I a mes els jugadors se´l creuen.
  Evidentment, l´efecte Guardiola i la seva capacitat de sorprende, s´anirà desgastant i s´acabara. Pero enguany no, encara no. Potser la clau sigui anar canviant els jugadors perque els nous es segueixin sorprenent amb en Pep.

  En quant a l´eliminatoria de copa, crec que pot passar qualsevol cosa. El Barça es capaç de guanayar a qualsevol camp, pero el Sevilla no es un qualsevol, temps al temps…

  Salut i molts anys de Guardiola…i perdonau el totxo…adeu mister!.

  Per Albert el gen. 8, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.