setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Demà un dia de vòlei, les sèniors i els sèniors, dos partits apassionants a Son Angelats

8 gener 2010 – 22:00

La meva intenció és demà anar a veure els dos equips sèniors de vòlei de la nostre ciutat. Allà a Son Angelats podrem presenciar dues autentiques finals per una banda les fèmines tenen com a rival el V. Vilafranca, segur que serà un partit apassionant, Albert Ros ha mentalitzat a les seves jugadores de que poden batre al potent Vilafranca, i jo jugo messions de que guanyaran. Desprès els sèniors s’enfrontaran al Portol un altre partit que serà del tot emocionant, els de Toni Pericàs  no voldran deixar passar l’ocasió de tombar al bloc  que ens visita. Tenc fe que demà capvespre gaudiré de dues victòries del Vòlei Sóller.

 1. 2 respostes a “Demà un dia de vòlei, les sèniors i els sèniors, dos partits apassionants a Son Angelats”

 2. Hola mister. Es un guste xerrar amb tu. Ahir, no només vares venir a n´es partits, si no que a més encara me vares ensenyar coses. Es partits no varen sortir com voliem, eren rivals dificils tant es nostre com es des Senior masculi. Pero que ningu dubti que seguirem intentant que aixo que xerravem ahir de tot lo que no es volei i que mos fa diferents a la resta, acabi per arrelar fort a Sóller. Com predica sa capçalera des nostre bloc, intentam esser “+ k volei”…una abraçada i moltes gracies a tots es que ahir s´aproparen a Son Angelats amb sa bufanda ben enrevoltada per animar i fer-mos costat… Adeu mister.

  Per Albert el gen. 10, 2010

 3. Hola mister. Només volia comentar que ahir es va confirmar la celebració dels Campionats de Mallorca Infantils de Volei a Sóller tant en categoria masculina com en femenina els dies 19 i 20 de Març a Son Angelats.
  Els nins ja estan classificats per a la final i en categoria femenina tenim un equip classificat com a primer de grup i s´altra lluitant per entrar com a tercer amb moltes opcions. Crec que estaria be convertit s´event en una festa des volei solleric i que es nins disfrutin d´un esdeveniment tant important..
  Aquests dies es penjara mes informacio a sa web des club http://www.cvsoller.blogspot.com

  Salut.

  Per Albert el març 3, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.