setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Ningú s’atreveix a tirar avant amb el C. F. Sóller

23 desembre 2009 – 17:06

Malgrat algú m’ha acusat de massa crític amb el C.F Sóller. Jo he de dir el que penso i més avui que tenc algunes noticies que tot i no estar confirmades, no són gents alentidores. En Primer lloc ara per ara ningú vol fer-se responsable del C.F.Sóller, no se si ha hores d´ara en Toni Burgos voldria encapçalar la junta, en aquest cas seria l’únic. El tema és més complicat del que sembla, amics es deuen molts de diners, hi ha un bullit gran, serà difícil constituir una junta de nou, jo des de aquest blog desitjo que tot et solucioni, si no es així al Sóller te els dies comptats. Esportivament les flaquesa de jugadors es important, el primer equip te els dos  porters lesionats, a més he sentit a dir que l’Esporles estaria interessat per Marc Torres i Marc Tovar, per incorporar-los per Gener, el Sóller B  den Carmelo Garcia te problemes per confeccionar la convocatòria aquests darrers partits . Per tant això es de por.  

 1. 3 respostes a “Ningú s’atreveix a tirar avant amb el C. F. Sóller”

 2. Jo pens que s’hauria de convocar una assamblea per informar de tot i convocar eleccions ja. Si no surt ningú ja sa vora. Pero al menys intentar-ho i que si es presenta qualqu sapiga be tot el que hi ha.

  Per toni el des. 23, 2009

 3. FA POR FA POR FA POR
  AUTÈNTICA POR
  UUUUUUUUHHHH!!!

  Per viró el des. 24, 2009

 4. Avui per avui hi ha a Sóller dos càrrecs públics que ningú vol pels problemes econòmics:
  -Regidor
  -President del C.F.Sóller.
  Encara que els reptes són interessants i sempre hi ha gent “pa to” .Estic d,acord amb en Toni, s,ha de convocar una assamblea i demanar una auditoria econòmica per treure a llum les contes del club i veure que ha passat amb la pasta..
  Salut i molts d,anys

  Per elvis el des. 24, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.