setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Les llàgrimes de Pep Guardiola, la tensió humana d´un gran entrenador

20 desembre 2009 – 0:48

 

La sisena copa d´un Barça guanyador, al front hi ha un entrenador; Pep Guardiola, és l’entrenador que ha guanyat més que ningú. Aquest any el Barça és el millor Barça de tota l’historia del Club. Jo no creia amb Pep, perquè el trobava inexpert, m’he equivocat. Pep, sap bé el que te entre mans, el seu estil no és de ningú, és el seu estil, aquest estil la portat a conquerir la sisena copa. El caire humà de l’entrenador brotà, les llàgrimes d’un gran entrenador, foren el testimoni de la tensió viscuda, i del sentiment als colors que ell estima .

 1. 7 respostes a “Les llàgrimes de Pep Guardiola, la tensió humana d´un gran entrenador”

 2. El Gran Real Madrid de España del siglo XX pot ser va ser el millor equip del segle XX. Però tots noltros hem pogut existir i viure de primera ma el futbol de la millor plantilla de la història d’aquest esport. Es futbol ha anat canviant al llarg des temps, tothom volia imitar es futbol des “bons”. Si el Barça ha creat un precedent d’aquest tipus de futbol, idò visca es futbol.

  Un 10 pen Guardiola i un 10 per s’equip. I si, un 10 pen Laporta.

  Per T.P. el des. 20, 2009

 3. Si?? … no entenc a que ve ara treure es nom del reial madrid , si es vera que el barça t’agrada tant com sa xeremia o es fabiol , lo que hauries de fer ara es alabar el barça i no despotricar gratuitament contra el madrid , que t’agradi o no encara en te 9 , el triple (aquesta paraula que tant us agrada) que el barça !!!

  😉 amunt ses xeremies !!!

  Per w el des. 20, 2009

 4. Si ets tan viu com per treure es meu nom aquí, treu es teu mestre. O no tens cojonetis? Amunt el Barça mestre.

  Per T.P. el des. 20, 2009

 5. Fornalutxenc posa bombilles.

  Per T.P. el des. 21, 2009

 6. Hola mister….i den Ibra que m´en dius?. Te record que tenim un debat pendent per a final de temporada. Numeros de n´Ibra Vs. numeros de n´Etoo….es suec no va malament. Ja te vaig dir que amb el Barça actual, un espantaocells i tot, faria gols….jeje. Salut! i molts d´anys de Pep!!.

  Per Albert el des. 21, 2009

 7. N´Albert és tallat de lluna, bon al-lot, però ull que te una memòria que no li passa res per alt. Efectivament n´Ibra és el millor 9 del Mon això tots més o menys estam d’acord, per això et recordo Albert que em pagarem quasi 100 milions. N´Etoo era un davanter genial quan ningú feia el gol n´Etoo obria la llauna, et recordo els gols vitals de les dues darreres copes d’Europa que ara atengui a la memòria. Afortunadament a comparegut un d´Etoo un noi de la pedrera que nom Pedrito, que quan ningú marca ell es capaç d´ esser tant genial com el enyorat Etoo tot i que ara encara no el recordem. Naturalment amb en Maurinyo no serà tan letal com en el Barça perquè és qüestió de sistemes de joc. Una abraçada Albert

  Per Juan Antoni el des. 21, 2009

 8. Hola Mister, estam d´acord en que n´etoo es genial e irrepetible pero sobre sa questio de si el Barça l´anyoraria, doncs de moment no. Potser quant en un partit trascendent ningu obri sa llauna (com tu comentes), si que l´anyorarem. O potser en Pep traura en Pedro, jejeje. Una abraçada i molts d´anys…bon nadal a tots!!

  Per Albert el des. 22, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.