setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Les goteres del pavelló de Son Angelats un problema greu.

13 desembre 2009 – 10:55

 

Segons Pep Lluís Colom diu al setmanari Sóller aquesta setmana”El pavelló no serà recepcionat mentre hi hagi goteres” Avui pot sonar l’alarma si plou més. Farem una pregaria  perquè no sigui així. Doncs jo crec que ja és ben hora de demanar responsabilitats, aquest és un conte que no acaba mai. De qui és la responsabilitat? És ben hora de que ens manifestem, no ho trobeu?

 1. 4 respostes a “Les goteres del pavelló de Son Angelats un problema greu.”

 2. Macroprojectes PP S.A. (Palma Arena, Poliesportiu Sóller, Sala d’actes del Parking de Lepanto…) tot ple de goteres. Quien da mas…

  Per T.P. el des. 14, 2009

 3. Que un pavelló nou de trinca tengui goteres es de vergonya. Però no només Son Angelats té goteres, Es Puig també en té i pareix que hi plou a dins. A veure si es fa alguna cosa per arreglar-ho perquè en aquestes condicions fa molt mal entrenar i jugar-hi partits, t’arriesques a pegar una bona patinada.

  Per mbj el des. 15, 2009

 4. es vergonyos,soc un usuari del pavello i cada vegada plou no podem entrenar amb normalitat,i ja ni en parlem els dies que tenim partit
  ens arriscam a fer-nos molt de mal amb una patinada,ja de per si el parquet rellisca imaginauvos quan esta banyat…ens han tornar a timar….per variar

  Per marcosmartindelafuente el des. 16, 2009

 5. Hola, lo de Son Angelats no ten nom. De totes maneres vull dir que en totes les obre noves i no tant noves, a ses primeres plogudes compareixen goteres. Lo que no es normal es que despres d´un any encara no s´hagui arreglat. Esparket esta xop i comença a bufar….ridicul.
  I lo des Puig es tercermundista. Esta, des de fa temps, ABANDONAT…els vestidors fan oi. Vidres romputs desde fa anys, sa xapa de tancament pareix que ha de prendre es vol amb es vent i s´aigo entra fent un spray molt xulo!. Dillyuns o varem experimentar en primera persona. No entenc s´incapacitat de s´ajuntament per gestionar aquests temes si per altres coses es creen places publiques vitalicees, per mantenir un pavello com es Puig basta 1 persona que hi faci 8 hores i potser no cada dia…..
  Son Angelats es diferent, aqui amb una persona no basta ni per començar…..m´agradara veure que passara si qualque dia el Mariana baixa de categoria (esper que no passi mai)…..salut!.

  Per Albert el des. 17, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.