setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

La presidenta del C.F. Sóller ha dimitit a la federació avui capvespre

14 desembre 2009 – 23:41

 

L´asseguda des jugadors del C. F. Sóller finalment han provocat la dimissió de la Presidenta, una dimissió que donarà pas a la creació d´una junta gestora fins al final d’aquesta temporada. A tot això i segons he pogut saber aquest mateix vespre es convocarà en els propers dies una roda de prensa per donar compta de tot. Es també bastant probable que és convoqui en breu una assemblea general quan les coses estiguin un tant clares. Doncs a partit d´ara la junta gestora encapçalada per Llúcia Oliver es posarà a fer feina per tirar endavant fins a final de temporada.

 

 

 

 

 1. 14 respostes a “La presidenta del C.F. Sóller ha dimitit a la federació avui capvespre”

 2. A vegades basta amb tant poc….! Un petit geste pot significar i transmetre molt més que moltes paraules.
  Com ja vaig dir, faltava posar primera i arrancar i vaig proposar una reunió amb la presència del batle. Me vaig errar de proposta. És evident que la “sentada” dels jugadors va tenir molt més força que moltes reunions i moltes paraules. Ara ja està tot en marxa, la maquinària del futur del CF Sóller ja s’ha de començar a engreixar.
  Esper pel bé de l’esport solleric que tot vagi pel bon camí i com diu una altra cita castellana “no hay mal que por bien no venga”. A veure si es compleix!

  Per Toni el des. 15, 2009

 3. Segons m’han comunicat aquets matí no hi haurà junta gestora, és a dir la primera vicepresidenta serà fins a final de temporada la Presidenta de la junta. Ara a esperar novetats. No vull ésser negatiu, però hi ha molt de brou al mig. Ja veurem, esper que tot s’arregli.

  Per Juan Antoni el des. 15, 2009

 4. Sólo con el cambio de MARGA SANCHEZ por LLUCIA OLIVER ya es un muy buen cambio, ahora podremos comprobar las veces que la señorita MARGA va a ver el C.F.Sóller, pero mejor sería que empezara a devolver todo el dinero que debe,empezando por LLUCIA a la cual ha engañado siempre que ha podido.El primer problema será la denuncia de Rafita, leed entrevista en Futbol balear.LLUCIA demuestras ser valiente, no como MARGA que todo el mundo sabe como se va.Ah!!!,un consejo MARGA:DE PORCS I SENYORS N´HAN DE VENIR DE RASSA, Y para ser señora hay que poderlo no basta con querer serlo

  Per esther moreno el des. 15, 2009

 5. Sa veritat es que crec que na Llucia fara una bona feina es temps que estigui al davant del club. Al menys ella fins ara sempre ha donat la cara, i per lo vist la segueix donant. Crec que me vaig equivocar amb ella a primer cop d’ull, però es que anava mal acompanyada per na Marga, com ella mateixa supos s’ha adonat conte.

  Per toni el des. 15, 2009

 6. La imatge dels jugadors del C.F. Sóller asseguts damunt la gespa del camp d’en Maiol ha aparegut a molts de mitjans de comunicació. És trist haver arribat a n’aquesta situació, de la que possiblement no es pugui responsabilitzar únicament a una sola persona. Desig sort i coratge als nous gestors del club (ho necessitaran), i ànim als jugadors, que encara resta molta lliga i molts moments de bon futbol. Aúpa Sóller!!

  Per Toni Celià el des. 16, 2009

 7. Gir inesperat
  Ahir horabaixa era la data assenyalada per a que na Marga Sánchez presentàs la dimissió com a Presidenta del CF Sóller. Semblava que s’havia arribat a un acord per a que se fes càrrec del Club fins a finals de temporada una gestora en la que formaven part pesos pesats del futbol base. Tot anava en la direcció correcta quan a darrera hora els esdeveniments donaren un gir inesperat i na Marga Sánchez se negà dimitir. Hi ha pel mig el tema de qui se feria càrrec del deute i el grup que volia entrar parlà de fer una auditoria.

  Se preparen actes de protesta
  Els jugadors del Sóller, que pensaven que tot estava solucionat “s’enfilaven per les parets” i tenen pensat fer un acte de protesta el proper diumenge abans del partit contra l’Andratx. Si això no fos suficient i no se produís un canvi al capdavant de la Directiva, s’ha pres la decisió de no presentar-se a jugar en la següent jornada en el camp del Pollença.

  Informa: Deporte Balear fuente:paraulesalagespa

  Quina informació se té? És aquesta la darrera?

  Per Toni el des. 16, 2009

 8. La notícia que he publicat anteriorment és de dia 11 de desembre…

  Per Toni el des. 16, 2009

 9. Jo me deman perque es Port de Soller funciona com una gran familia ben avenguda, sense que ningu cobri, i a n´el Soller pareix que tot se perd per cupa des doblers i els interessos personals…..si l´any que ve juguen a sa mateixa categoria i hi haura mes jugadors de soller a n´es Port que a´n´el Soller….juas!..

  Per Albert el des. 17, 2009

 10. Ull, que la setmana que ve hi pot haver canvis pel que fa a la manera de gestionar el C.F. Sóller, és bastant probable que Llúcia Oliver sigui la Presidenta tot i que no està clar del si serà junta gestora o continuïtat de l’anterior junta amb la baixa jo coneguda.

  Per Juan Antoni el des. 17, 2009

 11. Albert ja hi ha mes jugadors de soller e nes port,se veu que vas poc pes futbol.

  Per estufa el des. 18, 2009

 12. tots de Sóller
  tots de Sóller
  tots de Sóller

  Per viró el des. 18, 2009

 13. No podem esser tots de Sóller, no tenim un futbol base al club, hem de cercar jugadors de fora,els menys possibles,Però sense cobrar, només els gastos(benzina i túnel).Destinar els diners a fer una BONA cantera (si el sollerense no ens vol ajudar).
  Visca el Sóller!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Per elvis el des. 18, 2009

 14. Jugadors a Sòller n’hi han a pualades,, ara si el Sòller vol jugadors per pujar es una altre cosa.

  Per V el des. 19, 2009

 15. la unica forma de que la gent s’identifiqui amb el club es que siguin tots de sóller i formats a la nostra pedrera. Visca el Sollerense. Ara no es le moment ni de competir ni de voler pujar.

  Per Joan el des. 19, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.