setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Feliç Nadal, que l´any 2010 sigui un any d´exits per l´esport de la Vall

24 desembre 2009 – 19:45

 

Ès el meu desig que el C.F. Sóller sen surti, que trobi un President valent i tregui de la ruïna el nostre estimat Sóller, i sobre tot en l’aspecte esportiu que m’entengui  la categoria el menys. Que el Sóller Joventut Mariana dugui al nom de la nostre ciutat per a tota Espanya i les nostres empreses atenguin una resposta positiva. I esportivament que es compleixi l’objectiu de conquerir una bona classificació. Que el Port de Sóller assoleixi l’ascens a Preferent, podria ser molt gratificant que el 2010 que poguéssim veure un derbi; Sóller- Port  a Preferent,  tindríem el cor repartit. Que el nostre futbol base compleixi el que tenen com objectiu, fer jugadors pels primers equips de la Vall. L’Hostal enguany pot donar una gran alegria, aquesta es la meta. El nostre Vòlei Sóller, que es compleixin els desitjos d´ anar engrandint el nombre de jugadors i en  l’aspecte esportiu que millorin els joves jugadors. Que els nostres Clubs de petanca; Unió i Sóller compleixin els seus desitjos. Tots els esportistes individuals, ara a la memòria tenc ; Xisca Garau, Toni Payeres i el nostre campió Tòfol, per tots ells i també pels que no he anomenat però que seguiré com sempre faig, molts èxits pel 2010.

I per acabar a tots els visitants i comentaristes d’aquest Bloc, el vostre Blog, dir-vos que gaudeixo molt amb vosaltres. Salut, Bon Nadal i venturós 2010. Fins dia primer de Gener. Si voleu podeu Felicitar. Gràcies.

 1. 9 respostes a “Feliç Nadal, que l´any 2010 sigui un any d´exits per l´esport de la Vall”

 2. Aixi com cal
  vos desig Bones Festes de Nadal
  amb salut i pau a tots per igual.

  Per Joan-Estades-de-Moncaira el des. 24, 2009

 3. BONES FESTES
  BONES FESTES
  I VISCA EL PORT

  Per viró el des. 25, 2009

 4. Molts d´anys a tots i especialment a tu mister. Ja saps que te desig lo millor a tu i a tots els teus. Una abraçada.

  Per Albert el des. 28, 2009

 5. Felicidades a todos, un abrazo especial para mi amigo Joan Antoni y que sigas trabajando igual de bien la información deportiva de nuestro pueblo. En facebook ya hay 99 personas agregadas a MARGA SANCHEZ VETE YA,la próxima tendría que ser MARGA SANCHEZ DEVUELVE EL DINERO YA YA YA YA. Un beso

  Per esther moreno el des. 28, 2009

 6. Bon Nadal i feliç 2010 a tots.
  Esther jo me uniria al grup de MARGA SANCHEZ DEVUELVE EL DINERO YA YA YA YA
  Juan Antonio! A la fi he escrit jaja unbeso!

  Per Marga Palou Oliver el des. 29, 2009

 7. Marga Palou: la teva entrada em fa molt content, esper a partir d´ara els teus comentaris i consells. Dissabte hi haurà una sorpresa a la meva columna “Sensacions” tanmateix tothom està allà on es mereix. El aprofitats prest o d’hora hauran de donar comptes.

  Per Juan Antoni el des. 30, 2009

 8. Bon any nou a tots, salut per a tothom, i doblers a carretades pels nostres clubs. Visca el Sóller!

  Per Toni Celià el des. 30, 2009

 9. Molts d’anys. No se si es doblers a carretades arribaran (segurament no arribaran). Jo lo únic que demanaria es salud i estabilitat a nes nostres clubs.

  Per T.P. el des. 30, 2009

 10. Igualment, feliç any 2010!!!!!!! Gràcies per sempre donar ànims i suport als esportistes de la vall.
  Una abraçada.

  Per XGarau el gen. 3, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.