setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Els dos últims partits a casa la Presidenta no hi assistí.

3 desembre 2009 – 21:02

Deu ni do quin abandono. La Presidenta del Sóller en els dos últims enfrontaments que ha jugat el C.F. Sóller a casa i també algun a fora no ha comparegut. El que ha faltat per cobrir de les despeses de cada partit a casa les hagudes de fer efectives una persona que  avui no revelaré el seu nom. Si la Presidenta no convoca una assemblea general ara, ja no ho farà mai, és el moment de presentar els comptes i posar el club en mans dels socis. Tot es pot entendre si es fa de bona fer.

 1. 10 respostes a “Els dos últims partits a casa la Presidenta no hi assistí.”

 2. No importa que torni,,,

  Per V el des. 3, 2009

 3. Bueno Joan Antonio, tu no lo entiendes, no tiene tiempo, ahora tiene otro juguete, toca
  lucir palmito con su nuevo equipo.Tu no te preocupes que en la feria del GERRET si que estaba, dando vueltas en cada acto de su nuevo equipo, etc.. y yo me pregunto PORQUE??? Facil de adivinar.Después no pidas cosas imposibles, que asamblea va a presentar si no tienen nada documentado, y los socios CUANTOS TIENEN? y la no asistencia a los partidos también tiene su explicación ya que los jugadores le pedirán dinero, explicaciones, etc.. en cambio si no está, nadie puede decirle nada. Y lo último, para mi no hace falta que digas el nombre de la persona que paga el dia a dia de los últimos partidos,se quien es, y verguenza le tendría que hacer abusar tanto de la poquísima gente que le queda a su alrededor, sólo le queda una cosa por hacer, cogerse al timón y hundirse con el barco, como hizo el capitán del titanic.Hay muchas más cosas, podrían salir pero, serviría para algo? desdeluego para benificio del C.F.SÓLLER QUE es lo que nos preocupa, creo que no.Un saludo

  Per esther moreno el des. 4, 2009

 4. ASSAMBLEA JA JA JA JA ASSAMBLEA JA JA JA JA
  ASSAMBLEA JA JA JA JA ASSAMBLEA JA JA JA JA
  ASSAMBLEA JA JA JA JA ASSAMBLEA JA JA JA JA

  Per viró el des. 4, 2009

 5. Quin desastre… A jo ja no me queden ganes ni d’escriure, tanmateix es fer retxes dins s’aigua i estic 100 x 100 segur que no dimitira. Domés queda una cosa a fer per salvar el Sóller, una moció de censsura, a veura si surt qualque valent i fa el que ha de fer per un bé des nostre fútbol.

  Per toni el des. 4, 2009

 6. per favor,vesten ja MARGALIDA

  Per me toca el des. 5, 2009

 7. Però perquè ningú se,n dona compte de lo que passa?
  Per començar a regional ningú ha de voler cobrar.Amb la crisi que hi ha ara i amb el canvi social que vivim i viurem els pròxims anys ja veureu que els jugadors i entrenadors de regional i d tercera hauràn de jugar només per fer sport.I que no és lo seu?
  Hem de començar a donar-nos compte de que el món canvia i res sèrà ja igual.
  Hem de projectar en positiu.

  Per elvis el des. 5, 2009

 8. Hem de projectar en positiu, però amb una junta directiva a s’altura de un històric com el Sóller.

  Per T.P. el des. 5, 2009

 9. A Magalluf m han dit q na Marga Sanchez tampoc hi era.

  Per toni el des. 5, 2009

 10. A mi m,encantaría que el Sóller tornàs a ser lo que era i que ocupàs el lloc que li pertoca, però hem de pensar lo que es ara i a partir d,aquí començar de zero, de bell nou.
  Per començar lo que he dit abans,un club afcionat sense que ningú cobràs, ni l,entrenador,amb una directiva jove i sana que li agradàs el futbol i representant a tots els estaments socials, sense color polític.Una directiva dirigida per un president amb influència i bons contactes, amb idees positives i sobretot altruistes, recolzat per l,ajuntament i per les empreses més significatives per poder cumplir els pressuposts.Uns pressuposts que han de tenir uns ingressos extraordinaris recurrents, apart dels ordinaris i una disminució des gasto fins al darrer cèntim on s,ha d,implicar tothom.
  És un repte difícil però per les persones emprenedores i que estimen Sóller i l,esport potser una empresa molt estimulant i encisadora, per això convido a les persones que pensin com jo que comencin a empenyer perque se faci una assemblea per preparar una nova junta directiva.

  Per elvis el des. 5, 2009

 11. Aquesta setmana i haura molta moguda,ara noltros ja hem dit basta,ja estam cansats de que s`enfoti mes de tots noltros,tota sa plantilla des primer equip te demana sa dimissio!!!!O tu o noltros,si tu segueixes…tot s´equip o deixa.Ja estam cansats de ses teves mentides i de ses teves promeses,ja no creim cap ni un amb tu,deixa es club i que qualcu sen fasi carrec,i si no surt ningu es mateixos jugadors i tecnics farem el que podrem,perque es nostro club segueixi endavant,lo d´avui ja no te nom,el soller B,sense roba i tu DEU sab per on eres…a playas segur que no,perque ningu ta vist,ni te vol voure….Tots es que estimau el Soller possau tot lo que hagueu de possar perque aquesta persona desaparesqui d`aquest club i no sen torni a xerrar mes d´ella.

  Per jugador del c.f.Soller el des. 6, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.