setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM vol iniciar la 2a part de la lliga amb la millor intenció.

31 desembre 2009 – 11:22

 

Batre el Canoe diumenge a les 17,30 hores aquest és el primer objectiu de les  nostres perletes. És una evidencia la major potencia sobre els papers de les de Jordi Méndez, però res d’anar-hi confiades, perquè a vegades et trobes amb la sorpresa de que et surten com a llaones i et poden complicar el partit. Jo estic segur que les jugadores del Méndez imposaran el seu ritme de joc i no  deixaran que les madrilenyes puguin donar la sorpresa. Penso que guanyaren de 18. I vosaltres?

 1. 6 respostes a “El SJM vol iniciar la 2a part de la lliga amb la millor intenció.”

 2. Que dius??????
  Després de passar el Nadal a casa seva les jugadores, les dels dos equips, vendran una mica despistades. Aixó pens que igualarà el partit a nivell de resultat, però esta clar que guanyarem de +8. I en acabar el matx tastarem els magnifics bunyols de n’Antonieta acompanyats per la xocolata d’en Sebastià.
  FELIÇ ANY 2010 !!!!!!!

  Per Jaume el des. 31, 2009

 3. Ja se que està fora de concurs, però si voleu puc afegir-me? Si ho doneu per bo dic: el Mariana de Lliga Femenina acabarà el Sisè. I demà guanyarà.

  Per Jean Pierre el gen. 2, 2010

 4. L’entrada den Jean Pierre és dona per bona, ja que fins demà a les sis no comença la segona volta i si l’any passat ho férem així, enguany podem tolerar l’última entrada, si qualcú més es vol apuntar fins demà abans del partit té temps.

  Per Joan antoni el gen. 2, 2010

 5. Bones, jo per seguir amb sa meva linia, dire que demà perdrem de 4 punts. I despres bunyolada i xiculatada. Esperem que ses jugadores haguin tornat de vacances….

  Per Xiscu el gen. 3, 2010

 6. Bon dia i feliç any nou, a totes i tots! Ja sé que no som gaire constant amb les meves entrades… però és que no tenc tant de temps lliure com els amics de més amunt!
  Res, avui acabarem guanyant de 10, just quan el Bilbo encaixi el segon d’Aduritz (2-0) a Son Moix, amb el disgust del meu company estadista.
  Si encert les dues porres són dos cafes?
  Es broma! Besades.

  Per Tomeu el gen. 3, 2010

 7. Bones companys!
  Jo també pens que ens fa moltes ganes llevar-nos aquesta espineta que tenim clavada per haver perdut aquell primer partit a Madrid, forçant pròrroga, etc. Per això crec que tot i el post vacacional nadalenc, avui toca guanyar! Jo dic +6. Que el proper és contra el Ros, i també sabem el que ens toca…

  Salut! i bon any a tots!!

  Per Xisco Rullan el gen. 3, 2010

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.