setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM jugà amb seny el quart parcial i guanyà al PDV,79-74

13 desembre 2009 – 21:25

 

Un inici dels que conviden a partir, amb un 6-18, passa a una reacció fulminant, aparegué de cop Gisela  i posteriorment Dieme i adornaren el marcador 18-23, final del 1er.quart. l’empat a 26 al dos minuts d’aquest 2on.parcial, el Mariana en vol, intercanvi de cistelles, però les de Méndez tenen moments de bon basquet i sen van de vuit, però les eivissenques retallen. El descans reflecteix un marcador ajustat però favorable al SJM,43-41.

A la 2a part el SJM pletòric, juga com sol fer en aquest parcial i s’anota una diferència substancial,61-52. Teníem la por ficada dintra el cos, la darrera experiència ens feia pensar. Però tot i retallar les del PDV i posar-se a un punt, les de Méndez saben jugar amb pressió i duen el partit cap a la victòria amb concentració i  aprofitant cada possessió. Avui si que les estrelles estigueren a gran alçada. Afortunadament no va ploure i no hi va haver goteres, el proper partit si fa aquest temps tornaren tenir l’inoportuna taquicàrdia.

  1. 2 respostes a “El SJM jugà amb seny el quart parcial i guanyà al PDV,79-74”

  2. En Jaume és el guanyador digué +6 i guanyarem de +5, au idò tens el cafe pagat.

    Per Juan Antoni el des. 14, 2009

  3. En Servera te un pacte amb el diable i li bufa tots els resultats. Jo com darrerament me vaig errar, n’estic content. El partit vibrant, bo de totes totes. Molt bona actitut i concentració. Un petit comentari, també s’erren les estrelles de la WNBA, en Peewee. Je je je.

    Per Xiscu el des. 14, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.