setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM conquereix les Canàries, 63-73.

20 desembre 2009 – 1:05

 

Les estrelles den Jordi Méndez tornen a guanyar, aquest cop a les Illes Canàries, una alegria més, un capítol del calendari superat, ara el nostre equip mira para munt, bona tasca perletes, avui seu mereixedores del millor qualificatiu amb nota d’excel·lent per a totes, ara vosaltres podreu pensar, nomes xerra bé quan guanyen, Idò no, a vegades han perdut i he lloat a l’equip, però naturalment quan guanyen et posa la cara de conten i  no mires prim a l’hora de xerrar bé de les protagonistes com és el cas d´avui i, quan perts fas cara  de pomes agres i tal vegada estas tan desencertat com l´equip a l´hora d´opinar. Felicitacions i fins el capítol següent, que serà dimarts contra Avingudes i qui sap el que pot passar.  

 1. 4 respostes a “El SJM conquereix les Canàries, 63-73.”

 2. Venga valents. No vos conformeu diguent que tan sols basta fer un bon partit davant un dels millors equips d’europa. Jo dic que guanyarem de +5. I es que un ja ha vist guanyar al Mariana al Salamanca, i dins casa seva.
  Molts d’anys a tothom i VISCA EL MARIANA!!!

  Per Jaume el des. 21, 2009

 3. si en Jaume diu que guanyarem és perquè s´ho sent, mirau que us dic, jo també crec que guanyarem, però nomes d´un.

  Per Juan Antoni el des. 21, 2009

 4. A mi també m’agradaria que guanyàs, però hem d’aprendre a tocar amb els peus a terra. El Sóller J.Mariana té un bon equip, però no pot competir amb un Perfumerias. És d’una altra lliga. Això no vol dir que no ho provin, i que no hi posin fe i bon joc. Però jo crec que un bon resultat seria -10. i com sempre, m’agradaria equivocar-me….

  Per isa el des. 22, 2009

 5. Jo no en tenc ni idea pero en dates nadalenques apostaria per sa sorpresa com a regla de Reis. M´apunt a n´es +1 den Joan Antoni…

  Per Albert el des. 22, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.