setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Fatídic quart parcial li passa factura al SJM a Olesa,(82-78).

4 desembre 2009 – 23:36

 

Ho hores  d´ara encara no m´ho puc creure, el partit jo el seguia com el faig habitualment per Internet. Les nostres perletes estaven fines perquè tot i partir les de l´Olesa per un marge curt a les primeries era neutralitzat per les de Méndez, el primer quart ja era superior el SJM,24-27. A la continuació estires i amolles en el joc i marcador les nostres acaben davant en el descans una mínima avantatge,47-48. El tercer quart de cine, millor joc solleric que sabia jugar amb el temps i marcador, 10 punts de marge feien justícia en favor de les solleriques,58-68. A L´ultim quart; Fallaren les forcés? Va fallar la concentració?  Varen pecar de tirar cada una pel seu vent?  Que va passar? Jo no ho se, perquè no hi era. Un altre cop diré el que penso; aquest partit ha de tenir una lectura positiva, per no caure amb els mateixos errors el proper compromís. Hem perdut un partit res més, ara ja a pensar en el PDV que hem de passar-les per damunt.

 1. 4 respostes a “El Fatídic quart parcial li passa factura al SJM a Olesa,(82-78).”

 2. Redéu no he tocat bolla a la prèvia de l´ Olesa- SJM, on dic que si Jordi mantén les jugadores importants fresques pel 3 parcial i si aquest ens és favorable en el quart el guanyarem, doncs m’apunto un zero com a pronosticador. En Jaume és el que més si ha apropat.

  Per Juan Antoni el des. 4, 2009

 3. I una merda!!!! en Jaume va dir de dos i jo vaig dir que perdriem de sis, empatatsssss.

  Per Xiscu el des. 7, 2009

 4. Si xisquet has empatat, també tens el cafe pagat.

  Per Juan Antoni el des. 7, 2009

 5. Ahhhhh, menys mal, que boure cafe. Jo i puc possar els croassants, ja que si hem d’esperar que ho faci es llonguet ho dum ben clar…….

  Per Xiscu el des. 7, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.