setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Divendres dia 11 la festa de L´esport solleric

5 desembre 2009 – 17:42

Els millors esportistes seran presentats divendres per el Batlle de Sóller Pep Lluís Colom.

No m´agrada del tot tal com es  designen els millors esportistes de Sóller, està bé la participació ciutadana mitjanant Internet, però jo el que considero és, que hi hauria d’haver uns professionals acreditats que ho  poguessin  debatre i consensuar de qui són els millors esportistes de l´any. No obstant això, no restaré mètrics a un esdeveniment de caràcter purament esportiu.

 

 Per a mi el millor esportista  Professional  és: Antoni Lluís Adrover “Tuni”(100 Partits jugats amb el Reial Mallorca a 1a.Divisió) Guanyador del Premi Puma.

El millor equip el SJM.

Atletisme i crec que el guardonat hauria d´ésser l’esportista no federat  Xisco Fiol, per la seva afecció a l’atletisme actiu i també en reconeixement per la seva tasca a la cursa popular

  L’ajuntament demana: Millor esportista, millor equip i no se perquè millor esport jo he afegit a un atleta vetera. Si hi voleu entrar a votar :www.ajsoller.net

  1. Una resposta a “Divendres dia 11 la festa de L´esport solleric”

  2. Millor esportista per Tòfol Castanyer. Perdona que discrepi amb sa teva opinió Joan Toni, però se mereix molt més aquest premi en Tòfol que en Tuni, per el seu clar exemple de superació. Un home que hauria de correr quasi a veterans és subcampió del món. Qualsevol subcampió del món d’una altra disciplina esportiva surtiria a tots els mitjans de comunicació, llàstima que aquest esport no sigui de masses. Enhorabona Tòfol, millor esportista de sa història de Sóller.

    Per T.P. el des. 10, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.