setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Diumenge a les12.15h el derbi SJM- PDV. Qui guanyarà?

11 desembre 2009 – 7:47

  

Ara mateix les nostres estrelles tenen quasi tots els nombres per a guanyar, perquè hi ha més equip, juguen a casa i el bloc està més treballat que el d´ Eivissa per la trajectòria d´unes i altres, les solleriques per aconseguir el triomf  han   d’estar molt concentrades imposant el seu criteri ja de tot duna per deixar clar qui te la manuelles del partit. Nomes un mal dia faria que no es conquerís la  victòria. El Darrer atropello  ha de quedar oblidat . Guanyar es l´ objectiu.

 1. 6 respostes a “Diumenge a les12.15h el derbi SJM- PDV. Qui guanyarà?”

 2. Me toca ser el primer una altre vagada. El fet de que sigui un derby ja dona una mica de incertesa al marcador, però no ens hem d’enganar. No es un derby com es qui feiem contra el Jovent. Les emcions viscudes en aquests partits varen se mots intensses. Tot i així tan sols guanyarem per un 13 a 0 en el total dels enfrontaments directes. Amb el PDV crec que guanyarem per +6, i si ho pens així es per que crec que el potencial del equip eivissenc, amb els nous fixatges, es vorà d’aquí a uns mesos. Hem d’aprofitar el momet i posar una nova victoria a la nostra casella. Per cert, on juga el Jovent?

  Per jaume el des. 11, 2009

 3. Molt bo Servera, ho juga el Jovent? Jo per no perdre sa constum seré el negatiu del grup. Massa nivell els fitxatjes del PDV, pel nostre equip i jo crec que perdren de 12. Tal volta m’erri però….Per cert Joan Antoni es café bo eh?????????

  Per Xiscu el des. 11, 2009

 4. Tanta sort que tenc una Nespresso i me faig els cafès a casa, perque encara no se que és gunayar un cafè… bé, al tema, jo esper que guanyem, i dic que serà per +8, au!!

  Per Xisco Rullan el des. 11, 2009

 5. Joan Antoni, podries reactivar la pregunta per dir a quin lloc quedarà l’equip a final de la lliga? Es que el darrer partit de la primera volta és dia 22 de desembre, pràcticament ja hi som!
  Caaaaa… això no pot ser, som el vigent campió i encara no he fet la meva aposta! Esper la reobertura.
  Salut!

  Per Xisco Rullan el des. 11, 2009

 6. Jo també dic que guanyarem +8. El concurs quedarà reobert la darrera setmana de l´any, és a dir:28,29,30,31, podreu fer les vostres apostes i el que ja heu apostat podeu canviar si voleu, de quin lloc quedarà el SJM.

  Per Juan Antoni el des. 11, 2009

 7. Gràcis Joan Antoni per la convidada, has quedat com lo que ets un gran Cavaller. Salut.

  Per Xiscu el des. 12, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.