setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Ahir a la nit de l’esport,Tòfol el millor esportista de Sóller.

12 desembre 2009 – 0:34

 

 La designació dels internautes sollerics dona com a millor esportista del 2009 a Tòfol Castanyer, en una gala que pràcticament va omplir el Teatre Victòria, un èxit, felicitacions, primer al Batlle de Sóller Pep Lluís Colom, desprès felicitar a Maria i a Cristina per la seva feina. Els millors foren: Tòfol, el Rei de la nit, els Sènior Vòlei Sóller, el millor equip de l´any. L’escaleta de Vòlei a l´equip no federat, un altre encert dels electors internautes. Joan Llorens, Tuni, Sòcies (Circulo), els reconeixements de l’ajuntament de Sóller. Fantàstica gala, felicitacions un any més.

Vull tenir una especial menció altra cop al Club de Vòlei Sóller, perquè dels tres guardons els electors varen ser justs amb la seva extraordinària tasca, ja que, n’assoliren  dos. Desprès lloar a un entrenador, amb un  talant  fora sèrie,  per la magnifica feina i sobre tot el companyona ble cap als seus amics i demes. també a la mateixa persona la deferència pública que tingué amb mi, però sobre tot, amb la del  meu company de setmanari, Miquel Angel Canals, és molt d´ agrair el teu suport  gràcies Toni Pericas.

 1. 4 respostes a “Ahir a la nit de l’esport,Tòfol el millor esportista de Sóller.”

 2. Hola mister. Volia entrar a saludar-te perque suposava que parlaries de sa gala d´ahir. Sempre penso en visitar es teu bloc pero com te vaig comentar, me sol faltar temps. Per aixo i per tantes altres coses….
  Sa gala va estar be. Jo vaig trobar que no hi havia massa gent. En realitat hi havia els guardonats, els familiars i amics dels guardonats, premsa, ajuntament…..de totes formes, parlant-ne segur que poc a poc es va consolidant i van agafant el prestigi que es mereixen aquests guardons. A Sóller tenim sa sort de comptar amb esportistes d´un nivell esportiu i humà extraordinaris i me pareix fantastica s´iniciativa de s´ajuntament. A més, cada vegada que sento parlar el Batle de temes esportius, es refereix a l´importancia que te l´esport en l´educacio i formacio d´una joventut sana. Hi estic totalment d´acord. S´hauria de donar mes importancia a questions com sa gala d´ahir i menys a altres temes…molts d´anys de gala i salut!.

  Per Albert el des. 12, 2009

 3. Hola Albert, en primer lloc, enhorabona per aquests reconeixements ben merescuts. És un plaer ser companys d’instal·lacions de persones com tots vosaltres, i em sap greu no haver estat present a la gala, però la veritat és que no em vaig enterar que s’havia celebrat fins que a l’endemà vaig veure la notícia publicada.
  Per suposat, també enhorabona a Tòfol Castanyer, exemple a seguir pels esportistes sollerics, així com a tots els que, amb bon criteri, reberen la menció per part de l’Ajuntament.

  Per Fredy el des. 14, 2009

 4. Se m’oblidava felicitar en Joan Antoni per aquest blog, punt de trobada de l’esport solleric on els aficionats tenen un espai on exposar les seves opinions.

  Salut!

  Per Fredy el des. 14, 2009

 5. Hola Fredy. Sa veritat es que se me va fer raro trobar poca gent (es sa meva opinio, potser altra gent trobà que n´hi havia molta). De totes maneres, jo mateix, no me vaig enterar de sa gala de l´any passat…..per aixo dic que amb els anys suposo que s´anira consolidant. Es molt important sa cobertura per part de sa premsa. I quant dic que hi havia poca gent, no faig referencia nomes a gent des clubs sollerics, si no de s´ambit esportiu, que n´hi ha per omplir dos Victories. Des de membres dels clubs (tenis, tir amb arc….) fins a aficionats. Temps al temps. Salut i fins aviat!

  Per Albert el des. 15, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.