setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Tranquil•litat i suport de l´afecció, i a guanyar al Celta

12 novembre 2009 – 18:10

El Sóller J.Mariana, està entravessant un mal moment de joc? Jo em sembla  de que no. Tal vegada podríem atribuir a la mala sort el resultat de l’últim partit que és va perdre a casa contra el Girona? Segur que si, si al darrer moment hagués entrat la cistella de  Murphy a hores d´ara ningú parlaria de que l´equip passa per un mal moment de joc. Amics mala sord i res més, perquè el guanyar a Ribas era impensable. Falten dos dies perquè ens visiti el Celta, és un bon equip, ull que podem perdre, però també podem guanyar, jo estic segur que l´afecció jugarà un paper important, si tenim l´equip motivat estic segur que guanyarem. La meva aposta és… guanyarem de més de 5.

La vostre, guanyarem o qué?

 1. 12 respostes a “Tranquil•litat i suport de l´afecció, i a guanyar al Celta”

 2. La setmana passada vaig fer un pronostic, que estava fet mes amb el cor que amb el cap. Aquesta setmana crec que serà un partit que les nostres jugadores hauran de jugar en contra de un equip que està amb la moral molt alta, per el seu comenament de lliga. Això fa que sigui un partit dificil, però que crec, amb el cap, que guanyarem. Si tot va bé sera per +8 . Ja voreu que tenc raó.

  Per Jaume el nov. 12, 2009

 3. Jo estic ben segur que tenim l’equip motivat i estic quasi segur que guanyarem amb certa contundència. El que ja no estic tan segur és que l’afecció jugui un paper tan important com el que pronostica en Joan-Antoni (hem de reconèixer que aquí no som gaire extrovertits i punt; no és un defecte, però sí un handicap).
  Un resultat? Guanyarem de 10 o més, perquè hem d’evitar com sigui un final ajustat.
  Salut!

  Per Tomeu el nov. 13, 2009

 4. En aquesta ocasió intentaré ser una mica més optimista, i crec que +5 seria un bon resultat. A patir l’equip ja hi està avesat. Ara toca patir i guanyar, o no?

  Per isa el nov. 13, 2009

 5. Perdrem… 🙁 tant de bo m’equivoqui!

  Per pere el nov. 13, 2009

 6. Per cert, Joan Antoni, la setmana passada deixaves una porta oberta a donar la sorpresa a Rivas, i avui dius que era impensable! Com quedam? 🙂
  En qualsevol cas ja saps que m’agrada llegir-te i fas que la distància sigui més curta!

  Per pere el nov. 13, 2009

 7. Aquesta setmana tornarem perdre. El meu pronòstic és un -5

  Per Aina el nov. 13, 2009

 8. Si se perd entraran amb una situació delikada… hi ha entrenadors a nes merkat disponibles?

  Per desti el nov. 13, 2009

 9. Què vols que et digui, Joan Antoni? Què guanyarem? Idò sí, au, de tres o quatre. A veure si abans t’acostes al pavelló del Puig a veure el líder contra el cuer d’infantil masculí. Endevines qui és el cuer?

  Per Xiscu el nov. 13, 2009

 10. Si el PDV encara no ha engegat en Jenaro, nosaltres podem guardar el que tenim unes setmanes més….. Més endavant ja en tornarem a parlar

  Per Aina el nov. 13, 2009

 11. Destí, a veure, a quin mon vius, en cas de que parlis de basquet, els entrenadors de bàsquet no és el mateix que els de futbol. A més el que tenim és el millor de tots. Un altra cosa pels que no ho saben, el SJM sols ha de salvar la categoria i en teoria es salva amb sis o set victòries i ja em dúiem dues.

  Per Juan Antoni el nov. 13, 2009

 12. a jo no me conveçareu… segur que ni ha de millors d’entrenadors. ojalá canviin sa dinamika que duen i que guanyin, pero no pes fet de ser qui es sa directiva hauria de tenir els suficients d’allonses per tallar-lo si convé.

  Per desti el nov. 14, 2009

 13. Jo dic que tornarà ser un partit igualat, com veig que està essent l’arrancada de lliga aquesta temporada, bé, llevat dels 3 o 4 de dalt. Tant ho veig així, que encara no tenc clar a quina posició de la taula pot quedar l’equip a final de lliga… m’he de decidir abans de Nadal, aquestes són les regles del joc ideat per l’amic Joan Antoni.
  Pel partit d’avui vs. Celta, guanyaran de +6.

  Per Xisco Rullan el nov. 14, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.