setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Que li passarà al SJM dissabte a la Seu D’Urgell?

19 novembre 2009 – 22:52

És la pregunta que es fan els afeccionats pel que fa al proper compromís que jugarà  el SJM a la vora del Principat  Andorrà.

El que demanen també alguns és si el joc de l’equip està en crisi o no ? Tal vegada si ho comparéssim al joc que es feia l´any passat  per aquestes mateixes dates podríem entrar en un debat, però jo el que veig és que el Mariana tot i no jugar bé dur dues victòries, i encara no està en zona de perill. Per tant de moment assoleix el percentatge de permanència indicat. Idò  ja veurem, el que soni, sonarà

La pegunta és superarà el SJM el seu mal moment de joc na la Seu d’Urgell? Quin serà el resultat?

  1. 2 respostes a “Que li passarà al SJM dissabte a la Seu D’Urgell?”

  2. Jo pens que és un partit on poden saltar xispes. Els dos equips estan necessitats de punts i la Seu voldrà fer valer el jugar com a local, ja que no voldrà perdre a casa contra rivals directes de “la seva lliga” (permanència). A més les solleriques es trobaran amb una cara coneguda per tots noltros que voldrà donar el màxim d’ella per a treure’s l’espineta que deu du clavada, estic parlant de Maria Moreno.
    Un partit que per mi es presenta assequible però on s’haurà de suar de valent per a guanyar-lo. Jo dic +2

    Per Toni el nov. 20, 2009

  3. Fins ara jo sempre havia estat positiu i els meus marcadors han estat sempre favorables,doncs avui estic d’acord amb Toni, aquest serà un partit que farà saltar xispes, on el que sàpiga convidaré amb menys pressió serà el guanyador, el factor pista pot ser determinant tant a favor com encontre. Per a mi no serà encara aquest partit que ens faci sortir de la dinàmica negativa tot i que us faig a saber que si guanya el SJM convidaré a cafè a tots els que entrin avui, fins a les 12 de la nit, demà no. El meu resultat és que perdrem de un a cinc punts de diferència. Tant de bo que no sigui així. Na Maria Moreno jugarà més minuts que altres vegades i farà un bon partit,i jo m’alegraré per ella.

    Per Juan Antoni el nov. 20, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.