setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Marc-gol un jove que emporta el C.F. Sóller a la victòria contra el Xilvar,6-1

16 novembre 2009 – 22:38

No començava bé la cosa pel C.F.Sóller un gol anul-lat per fora de joc, per jo no hi estava i un gol per una badada del porter Mario. Poc desprès va aparèixer en Marc-gol i es que és un mestre a dins l’àrea, una estrella ben nostre, va saber trobar el Camí per donar la victòria al Sóller sumant a la seva compta quatre gols com diria jo com quatre sols, desprès Valca i Juanmi completares el treball, que per cert vaig veure un Sóller que va saber explotar els seus recursos ofensius i també defensius.

El Port de Sóller s’emportà un punt valuós de S´Arracó,1-1

El Port que la setmana passada va cedir dos punts a casa contra el Consell que no fou just, dissabte a S´Arraco s en sumar un que el del tot valuós pel fet d’haver-li  fotut al capdavanter Arracó. Doncs fantàstic ara el valor serà molt més gran si el proper partit es guanya.

 1. 42 respostes a “Marc-gol un jove que emporta el C.F. Sóller a la victòria contra el Xilvar,6-1”

 2. Amb aquest resultat, el Sóller es sitúa setè a la taula de classificació per punts, i líder en amor propi. El Xilvar em va parèixer un rival amb molta voluntat però pocs recursos. En general, el Sóller va fer un bon partit, i en particular el jove dels Tovar fou un malson per la feble defensa visitant. L’ovació que la grada li va fer quan fou substituït valora amb justícia els mèrits d’aquest gran jugador. En condicions normals, aquests tres punts servirien per afrontar amb gran moral la visita de diumenge a Cardessar, un camp tradicionalment difícil pel Sóller, però no ens enganem, els problemes extraesportius continuen. Mentres jugadors i tècnics aguantin… Ânim i visca el Sóller!!

  Per Toni Celià el nov. 18, 2009

 3. Marc Tovar = Zlatan Ibrahimovic del Sóller. Se li queda petit aquest club.

  Per T.P. el nov. 19, 2009

 4. T.P, estic totalment d’acod en que el Sòller se li queda petit.

  Per V el nov. 20, 2009

 5. O sigui, T.P. i V, que el Sóller és un club petit i que aquí just poden jugar els que no volen a altra banda. I a on pot anar en Marc? al Llosetense?

  Per Falco el nov. 20, 2009

 6. En marc enguany nomes te 20 anys , si te parex que al maxim que pot aspirar es el llosetense estas ben errat.

  Per w el nov. 21, 2009

 7. Falco siges un poquet realista, ara mateix en Marc se li queda petit el Sòller i la categoria. Podria jugar perfectament a un gran de 3era. Perque crec jo que de 3era a preferent hi ha un bot molt gros en quan a calidad.

  Per V el nov. 21, 2009

 8. Falco, ara el Sóller amb sa situació institucional no arriba ni a club petit. Jo diria que no arriba ni a club. Un club és una instituació on hi participa molta gent que comparteix una afició. I sa majoria de gent d’aquest club no està conforme amb sa gestió.

  Pren ses meves paraules com vulguis. A vegades sa veritat fa mal a nes que no la vol reconeixer.

  I si, en Marc podria jugar a tercera faaacilment. I si a Tercera donés un gran salt com a futbolista, sa 2na B no és cap utopia per ell.

  Per T.P. el nov. 22, 2009

 9. TP, ha sabut descriure el que és el C.F. Sóller avui. La pregunta és que es pot fer davant la crisi del club que dur el nom de la nostre ciutat de Sóller? La resposta sens dubte la tenen els socis.

  Per Juan Antoni el nov. 22, 2009

 10. També es patètic i hipocrita que diumenge passat abans del partit del Xilvar les directives del Sóller, es van dedicar a criticar i a desprestigiar tant aquesta pàgina, com al seu autor i després les mateixes que el criticaven es van seura a la tribuna a costat de l’autor d’aquesta pàgina riguent-li totes les gràcies amb una rialla d’orella a orella. Quina poca vergonya.
  Ni de cara sabeu anar.

  Per toni el nov. 22, 2009

 11. Diumenge passat em vaig seure a la tribuna, és així Toni, Darrera una gent que casualment hi havia menbres de la directiva, però vaig ésser jo que em vaig ubicar allà, perquè hi havia un company del Setmanari Sóller, no elles. Doncs si em criticaren i tu ho sentires, allà elles, ara bé, crec que hauries de rectificar el que has dit ” quina poca vergonya” ho hauries de fer perquè jo he repetit mil vegades que no consentiré insults en el meu blog i ja que has dit el que va passar, estaria bé, si ets tan amable que retiris aquesta paraula. Moltes gràcies

  Per Juan Antoni el nov. 22, 2009

 12. Dir q tenen poca vergonya no es un insult, hi ha gent vergonyosa i altre que no… Per jo no es un insult, però ja que tu ets es moderador i consideres que si l’hes, et deman disculpes i el retiro. Seguire les teves normes, tanmateix crec que volem el mateix, el millor per el nostre futbol.

  Per toni el nov. 23, 2009

 13. Toni estoy totalmente de acuerdo contigo y en total desacuerdo, en este asunto,con joan Antoni.Creo que estas palabras no son para nada ofensivas,además, la situación es tan patética que lo mínimo es tratarla de vergonzosa.La verdad Joan Antonio no creo que sea para nada necesaria esta vez, por mucho que sea TU BLOC,que Toni tenga que disculparse por estas palabras que van relacionadas con un hecho y no dirigidas a ninguna persona.Por mucho que sea tu bloc, los que opinamos normalmente también lo sentimos como propio y si nos haces rectificar creo que el bloc de opinión deja de tener sentido.Un abrazo de una seguidora de TU BLOC

  Per esthermoreno el nov. 23, 2009

 14. Toni, gràcies per la rectificació,hi diu molt en el teu favor. Vull deixar clar que el que t’he demanat no era cap imposició, sols era una rectificació i estaves en el teu dret de fer-la o no. Esther si són ofensives o no aquestes paraules que tu dius, referen al tema en concret, sempre aniran segons l’opinió de cada un. Doncs estic content del que has dit en aquest comentari, perquè jo podré estar d´ acord o en desacord amb tu, però sempre respectaré el que dius, seguint una línia d´ adequada i educada i molt millor si és critica. Ara vull demanar disculpes quan he dit el MEU BLOG, perdoneu, també és el vostre. Moltes gràcies.

  Per Juan Antoni el nov. 23, 2009

 15. La temporada que viene, Sóller – Port de Sóller. Será demasié. can Mayol estallarà.

  Per er granaino el nov. 24, 2009

 16. que vos pansa-hu que el soller devallara?? Aixo es lo que voldrieu tots es des port,ido ni voltros pujareu ni el SOLLER devallara i com sempre a estat i sera el soller seguira essent es primer equip des poble,Marga Sanchez per favor dimiteix.

  Per me toca el nov. 24, 2009

 17. Es posible que tengas razón en una cosa: que no habrá derbi. El motibo es simple: que el Sóller bajará y el Port subirá. ¿Qué? ¿Hacemos apuestas, como los del baloncesto? Yo digo que el Sóller no llegará a los 35 punts y que bajará y que el Port sobrepasará los 60 y subirá.

  Per er granaino el nov. 25, 2009

 18. quines tonteries que dius,te faig a sabre que els dos ascensos des port han estat de rebot,que si fos per classificacio encara jugaria a tercera regional,i una altra cosa amb 60 punts no se puja…..

  Per me toca el nov. 25, 2009

 19. Sean de rebote o como sean, se ha ascendido. El Soller, por el contrario, solamente se mantiene en preferente. Le estamos pisando los talones. Ya siento su olor. Aunque cambie de presidente, será nuestro. El Port subirá pese a quien pese.

  Per er granaino el nov. 25, 2009

 20. me pareix bastant trist i patetic llegir segons kins comentaris respecte al soller, i me referesc a cumentaris de qe el soller baixara, qe no fara mes d tants d punts, trop que es una autentica falta de respecte a uns jugadors que u estan dunant tot dins el camp, i qe aunqe ni hagui molts de palma, vos recordare que tambe nhi ha de soller, i que llegir segons que o sentir segons kins cumentaris pues els fa mal, i jo dire una cosa, ojala el port de soller puji a preferent, pero mai diria que el soller devalles , al contrari, ojala pujes a tercera, i si l’any ki ve s’agues de voure un soller – port de soller doncs que sigui a preferent, i aixi amem si duna vegada per totes umplim el camp de futbol i es vou un bon espectacle, qe falta fa, una darrera cosa, a tots aqests qe desitjen mal a nel soller i es fan dir qe son de soller, qe su fasin mirar, dou ser gent amb problemas o qe te poqes feines, i qe segur qe te amics dins el soller,( jugadors) i aixi encara siria mes trist qe critiqes a nes jugadors, independentment de la situacio del club a nivell de presidencia, economic etc etc hi ha alots de soller jugant a nel club que els pot fer mal segons kins cumentaris ja mencionats, dumes era aixo, crec qe pudem fer una reflexio…….

  Per sulleric de veres el nov. 25, 2009

 21. sulleric de veres. Jó soc mes del Sòller que del Port, però dir-te que el port ha ompit el camp en un parell de ocasions, i ens han fet veure guadir de uns bons espectacles.
  (no ho dic per ofendre, però es el que hi ha)

  Per V el nov. 25, 2009

 22. jo crec vqe el soller tamb ha fet molts bons partits a soller, pero pareix qe a la gent no li agrada recuneixer qe el soller ha jugat be, sempre es diu qe el contrari era molt dolent o qe el soller ha tengut sort, aixo es lu qe sol pasar, i tot se diu per criticar i res mes, fa estona qe no sent dir a la gent qe el soller ha fet un partidas i qe ha jugat molt be, i crec qe si qe la fet en molts de partits, pero mai se diu, s’estimen mes fer critiqes de jugadors o de l’entrenador

  Per sulleric de veres el nov. 25, 2009

 23. Sulleric jo crec que sa gent ha criticat durament sa gestió del sóller i no dels jugadors del Soller, és ben diferent.Després,que hi ha escrits com es granaino sense cap ni peus,es una altre cosa, però sí que és veritat que diumenge el port de soller tenia un ambientarro que el Sóller fa estona que no te i això és ben cupa de na MARGA SANCHEZ i la seva nefasta gestió.Els jugadors massa heu fet aguantant ses mentides tanta estona, i te repetesc, sa gent no ha criticat els jugadors, critica es conjunt ja que fein riure i el C.F SÓLLER representa Sóller per tot Mallorca, I SULLERICS ho som tots els del port i es de Sóller i aquest club de tanta tradició NO POT ESTAR NI UN MINUT MES REPRESENTAT PER AQUESTA SEÑORA.

  Per lluis socias el nov. 25, 2009

 24. Jo don un 10 als jugadors, als sollerics i als no sollerics, gràcies a ells hi ha Sóller. L’estan donant tot al camp per els colors que defensen i els sollerics per l’equip del seu poble i tot això encara es més de lloar quan t’enganyen sistematicament temporada rera temporada. Sa gent no els vols ni veura jugar però no per ells, es mes una “vaga” en contra dels que mal-gestionen el nostre estimat Sóller. Pens al mateix que en Sulleric de veres, jo estim el nostre futbol i vull un derbi ja, pero pq pugi es Port i encara que ara es utopic ojala vesim un derbi Soller-Port a tercera divisió. Ja aprofit que escric per afegir que també vull donar un 10 a tots els jugador del Port i en el seu cas faig extensiu el 10 a la seva directiva i cos tècnic, pq ells si saben gestionar un club de fútbol, xerrant menys i fent mes…

  Per toni el nov. 25, 2009

 25. No entenc com pot haver gent que vulgui mal a nes nostro club,es veu que no saben que es defensar un escut i es nom des teu poble,es vera que ses coses no han anat com tots dessitjavem,pero noltros jugadors i cos tecnic seguirem remant tots cap alla mateix i amb mes ganes que mai per intentar deixar es nom des nostre club lo mes amunt possible,una aferrada a tots els amics que juguen al port de soller i Toni Celia…gracies pel teu comportament amb noltros,voret a la banda amb la nostra camiseta ens omple de satisfaccio i ens demostra que hem de seguir lluitant per gent com tu que estima el nostre club.

  Per jugador del c.f.Soller el nov. 26, 2009

 26. No no remeu mes cap alla mateix perfavor, pq amb lo malamanet que vus a anat, i encare seguireu igual(remant cap alla mateix)
  Venga Marga fe un favor a nel SOLLER i dimiteix.

  Per V el nov. 26, 2009

 27. ELPORTPUJARÀELSÓLLERBAIXARÀ
  ELPORTPUJARÀELSÓLLERBAIXARÀ
  ELPORTPUJARÀELSÓLLERBAIXARÀ
  ELPORTPUJARÀELSÓLLERBAIXARÀ
  TOTSDESÓLLERTOTSDESÓLLER

  Per viró el nov. 27, 2009

 28. Soller, Port de Soller, Soller b, Circulo Sollerense Femenino, Juvenil Soller, Cadetes, Infantiles, Alevines, Bemjamines, Prebemjamines, i Escolete de Futbol, tots son jugadors i jugadores que porten es non de Soller per tote les Balears. perque criticaM tant el Soller, que si es port te mes gent a nes camp, el soller b tots son sollerics i ningu les ve a anima i yo trop que se merexen igual o un poc mes que se gent les animi i no com diumenge passat, que es fort di aexo , pero sen fotient del soller b es meteixos que animaren es port domes una paraule “patetic”

  Per yo meteig el nov. 27, 2009

 29. L’única solució és, ja que la directiva no vol partir, formar un nou equip a partir de l’estructura del futbol base. Partir d’abaix i posar uns fonaments forts.

  Per el rey del Mambo el nov. 27, 2009

 30. tant els jugadors del soller com els jugadors del port de soller volem que cada setmana els dos equips guanyin, els jugadors no tenim aquest sentiment de voler el mal a l’altre equip, compartim POBLE i compartim AFICIÓ pel futbol, i quantes mes victories millor!

  Per un jugador el nov. 27, 2009

 31. molt be viro i granaino, gent com voltrus es sa ki hem d fer fora del futbol, sou uns cancers per el futbol de soller, no vus aurien ni deixar entrar a nel camp de futbol ni aunqe paguesiu 1000 euros d’entrada

  Per sulleric de veres el nov. 27, 2009

 32. Por si acaso, la próxima vez llevaré carnet de propietario.
  tu si que eres un cáncer, “sulleric de veres” que nos quieres impedir el paso al campo. ¿Que pasa, que solamente tiene que entrar quien tu quieras?
  Animo Port. No tengo nada que ver con Viro

  Per er granaino el nov. 27, 2009

 33. Sulleric i er granadino, no us permet que us insulteu, aquesta no es la línia, podreu estar en desacord i tenir idees diferents hi dir-ho, però no us permetre un insults més,si hi tornau us alçare el comentari

  Per Juan Antoni el nov. 28, 2009

 34. Me parece bien. Pero que conste que ha empezado el otro. Yo solamente digo que el Port tiene más futuro que el Sóller. Es más, que el Port subirá a regional preferente. Si el Sóller baja, pues mejor.

  Per er granaino el nov. 28, 2009

 35. er granaino que te ha echo el soller?

  Per yo meteig el nov. 28, 2009

 36. por lo que se ve no eres solleric,er granaino

  Per yo meteig el nov. 28, 2009

 37. perdo juan antoni per els insults, pero a sa gent qe estima el soller crec qe lu qe diu aqest persunatge els fa mal i segur qe pensen el mateix qe jo, altre cosa es qe u diguin o no, i en quant al persunatge qe tenc l’enfruntament dirli qe si no el deixen entrar millor, pq gent com ell no el vulem a voure el soller, pq un tio qe viu al port o viu a soller i ve al camp de futbol a voure perdre el soller no es mereix cap tipus de respecte, almenus per part meva, i se molta gent qe llegeix aixo qe pensa el mateix qe jo, i un altre pic et deman disculpes juan antoni

  Per sulleric de veres el nov. 28, 2009

 38. Pues yo entraré a ver el Port – Arenal. Primero y ante todo, el Port.

  Per er granaino el nov. 28, 2009

 39. BARÇA-MADRID-BARÇA-MADRID
  SOLLER-PORTDESOLLER-SOLLER-PORTDESOLLER

  Per viró el nov. 28, 2009

 40. Per sortir de dubtes del tema soller, Port de Sóller, propòs que en lloc de xerrar tant del Barça, Madrid, parlem un poc del mateix entre soller i Port. A qui escolliria la gent si hagués de decidirse per un dels dos. Tanmateix, en molts de pobles hi ha dos equips i no passa res. Jo vot pel Port. Ah, i feis via a votar, perquè el Sóller de cada dia el veig més a la UVI.

  Per atila el nov. 29, 2009

 41. no se si a se uvi, pero de moment segueix gunyant a dins caseva

  Per yo meteig el nov. 30, 2009

 42. guanya i be….i amb molts de jugadors de soller,jugadors que es port no tendra mai!!!!!

  Per me toca el nov. 30, 2009

 43. Que hagi jugat 1 partit amb molts de sòller no vol dir que sempre hi jugi.

  Per V el nov. 30, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.