setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Jornada de victòries, El Port de Sóller guanya,4-2 a l´Arenal B. El Sóller venç 4-1

30 novembre 2009 – 22:28

 

El Port jugà el matí, N´Isidre els reuní ben prest i anaren a berenar al Port. L´equip portuari ja de principi va comandar i dur la iniciativa del partit, Victor marcà, i tot i que s´Arenal va anivellar el tendeix els de Marín reaccionaren  ben aviat i Gerardo tornà a marcà, un gran gol de corner, tret per Canyelles, altre cop Victor en un matí ple d’encerts augmentà la seva compta i la del seu equip. El descans servi per retornar amb més forces pels dos equips que a la represa tot i que no hi hagué un clar dominador si que ambdós blocs marcaren cada un, al final el 4-2 faia justícia al joc desenvolupat pels dos equips.

EL SÓLLER OFEREIX UN BON ESPECTACLE

Segur que el partit contra el Margalida fou el millor jugat al Camp den Mayol enguany pel el nostre estimat Sóller, Marc Tovar obria la barraca del Margalida, ell és un golejador de gran talent i de molta força, el Margalida empata però el Sóller en volia i complia d’allò més, el control era seu, així doncs Marc va tornar a marcar i ja es preveia que els locals no tindrien gaire problemes per guanyar, a la represa tot i la pluja encara més superioritat sollerica que fa dos gols i qualcun que n’hagués pogut fer més. Carlos Martínez i Petrov foren els autors dels gols.

 1. 5 respostes a “Jornada de victòries, El Port de Sóller guanya,4-2 a l´Arenal B. El Sóller venç 4-1”

 2. Margaritense se’n va dur un bon bany, i no tan sols per la pluja que va caure (beneïda tribuna coberta, a la fi…) sino pel bon partit del Sóller, sense excepcions, donant imatge d’equip ambiciós, lluitador, al final molt superior als visitants, que ho intentaren, especialment a la primera part,però es trobaren amb un Sóller molt sòlid, amb fam d’èxits esportius, dels quals, (entre altres coses) està tan necessitat aquest club. Enhorabona, endavant, i sort pel proper diumenge a Magalluf. Aúpa Sóller!!

  Per Toni Celià el des. 1, 2009

 3. He sentit a dir que hi pot haver noticies extra esportives C.F. Sóller no se el que passarà però ben aviat ho sabrem.

  Per Juan Antoni el des. 2, 2009

 4. dimisions?????

  Per me toca el des. 3, 2009

 5. la noticia es que un jeque arabe le cubre la temporada.Siempre estamos igual, en este club nunca pasa nada y menos dimisiones. Un beso Joan Antoni a ver si nos das noticias frescas que siempre sabes mucho más de lo que escribes

  Per esther moreno el des. 3, 2009

 6. N´Esther la sap llarga, naturalment que se molt més del que escric, donem temps i ja ho veuràs, de moment aquesta nit ja us avençaré calca cosa del C. F.Sóller. Esther ets un encant pel teu nom, amb un alt criteri pel que fa a la redacció dels teus escrits. Així ho sent,així ho dit,tal vegada demà diré un altra cosa.

  Per Juan Antoni el des. 3, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.