setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Els jugadors del C.F. Sóller es mereixen un reconeixement públic.

2 novembre 2009 – 22:06

Amics internautes amants dels C.F. Sóller ja se que som pocs, però bons. El motiu d’aquesta entrada és per fer un reconeixement públic als jugadors del C.F. Sóller el fet que uns per afecció, altres per amor als colors i altres em consta que  l´entrenador Ferran Cercós els hi ha demanat que continuïn fins que puguin, jo des de aquest blog el felicito, a ell i als jugadors, tal vegada en el seu moment  vaig  fer un gra massa, quan vaig parlar de l’acabament  del seu cicle. Ara ha demostrat una capacitat de la seva integració i afecció al futbol  i també una estimació a l´ equip que n’és el tècnic, demà no se el que pensaré, però avui” chapeau” per l´ entrenador que ha estat capaç de mantenir el grup unit i de moment tot fa pensar que no  hi ha intenció de que parteixi ningú, malgrat no seien remunerats .Sabeu que teniu el meu suport i de tant en tant ho aniré recordant. Felicitacions futbolistes el que heu fet i diu molt en el vostre favor.

 1. 16 respostes a “Els jugadors del C.F. Sóller es mereixen un reconeixement públic.”

 2. Molt bé lo que dius dels jugadors, però aixó de cobrar per jugar a preferent és ridicul, els jugadors han d’estar contents i ben atesos pero ja està.En quant a Cercos, fa estona que el seu cicle s’hauria de haver acabat, però bono ara està aquí per que si sen va no vorà un duro, ja en xerrarem quant la SEÑORA s’en vagi, el temps que tardarà aquest señor a voler cobrar.Y de fonts certas, es forat que deixeran sirà més gros que es gorg blau.Aixó és lo que jo pens Joan ANTONI ,crec sincerament que es gra va esser petit

  Per lluis socias el nov. 3, 2009

 3. Ya. ¿Y puedes decirme que significa estar bien atendidos? Todos nos sabemos el cuento de memoria: no pagar a nadie, pero poner a su disposición un gran equipo de fisios, regalarles sudaderas y bolsas de viaje y, de vez en cuando, pagarles cenas y ofrecerles torradas, con la consabida teoría de que así se crea un ambiente de puta madre. Pues sí, en preferente se cobra, sobre todo si se trata de equipos fuera de Palma. No es que se cobre mucho, pues 100 y pico euros al mes no dan para mucho, pero para algo sirve. Mejor que den algo de pasta que ofrecer cosas que no se piden para nada.

  Per Numero 16 el nov. 4, 2009

 4. Estic d´acord amb tu “Nonbre 16”.Tot fa pensar que ets jugador del C.F.Sóller, Aqui hi ha dues alternatives; o continues la qual cosa jo valoro positivament o bé presiones i si no responen,deixes de jugar.Jo he estat futbolista i sempre menys els inicis vaig cobrar per jugar, se el que costa el ser futbolista.

  Per Juan Antoni el nov. 4, 2009

 5. Yo me refería a las palabras de lluis socias, que parece que no se entera demasiado ni de lo que sucede en Sóller ni en otros sitios. Si quieres, te cuento lo que cobran en otros equips de preferente y demás categorias de regional.

  Per Numero 16 el nov. 5, 2009

 6. Bueno numero 16, te contestaré en castellano porque creo que el que no entiende eres tú.Primero aclararte que soy de Sóller,he jugado a futbol y seguramente como tú en unos sitios he cobrado y en otros no.Como veo que no te enteras de lo que escribo debe ser porque a lo mejor no sabes leer bien el mallorquín, te lo escribiré en castellano.Uno tiene que cobrar por lo que genera y por desgracia el futbol en preferente no genera mas que gastos, además si el que adninistra lo poco que se genera ya me dirás.Al campo van 30 personas, muchas de ellas con carnet de propietario, el ayuntamiento quita las subvenciones, las empresas les viene justo llegar a fin de mes y muchos etc más.O sea amigo juega por diversión o no juegues porque si pudieses cobrar por jugar no estarías jugando en preferente, para acabar en ninguno de mis comentarios anteriores he cuestionado a ningún jugador, mas bién al reves y de verdad no quiero saber lo que cobrán en preferente en otros sitios, basta que me digas lo que cobran los de tercera o los del Mallorca en 2b, o si no multiplica 120 euros por 20 jugadores por 10 meses de competición, después le añades el sueldo de los entrenadores, arbitros, vestuarios, masajistas etc, etc y después me cuentas si esto se aguanta por algun sitio. Un abrazo AMIGO

  Per lluis socias el nov. 5, 2009

 7. lluis, me puedes escribir en el idioma que quieras, pues entiendo el catalan. Si esta directiva no genera recursos habría que cambiarla, pues problemas de dinero los tendrá en cualquier categoria, aunque esté por debajo de la preferente.

  Per Numero 16 el nov. 5, 2009

 8. Bueno ahora nos entendemos,esto de cambiar la directiva es lo que todo el mundo desea, excepto la presi y su amiguita, el problema será lo que se encontrán los que vengan que seguramente este club será IRRECUPERABLE.

  Per lluis socias el nov. 5, 2009

 9. Estoy triste pero a la vez contento,el otro dia habia una veintena de espectadores en el campo,daba pena,en cambio vas a ver al Port y todo cambia.
  comentarios y preguntas para los que quieran comentar.
  -El publico de Soller quiere ver a gente de su pueblo,que motivo tengo para ir al campo a ver a 11 palmesanos,voy a algun campo de ciutat y tengo lo mismo
  -Tengo una empresa,por que invertir en un club que en vez de apoyar a los de Soller,los deja irse a otros clubs?
  -Por que al cabo de unos meses ya no hay pasta para pagar nada?
  -El Soller tiene lo que se merece y tiempo al tiempo,cuando los palmesanos se cansen de jugar y no cobren,a quien cogeran para rellenar el primer equipo?Quizas al B,triste pero muy posible
  -Cuantos socios hay este año?creo que unos cincuenta,de pena
  -Hace años se dijo un Soller con gente de aqui,mentiras y mas mentiras,siempre pasa lo mismo y lo triste es que el Soller en este momento esta peor que cuando bajo de 2ªB
  -He jugado en categorias inferiores y subiendo el Soller B desde Tercera a Primera,yendo a campos que daban pena,no jugando partidos por inconparecencia del contrario,patadas,peleas,me escupieron,etc,asi es el Futbol,pero llega un presidente y borra el equipo por falta de dinero,Por eso luche tanto? y ni lo dudeis sin cobrar nada de nada
  -Quizas ahora el Soller tiene lo que se merece?

  Me encanta el futbol pero a veces es mejor decir la verdad,tenemos una mierda de club en preferente,por que fichamos a once tios de fuera mas entrenador,etc?

  Per Numero 21 el nov. 8, 2009

 10. El raonament de Nombre 21
  Fa més d´un any que vaig iniciar el meu blog amb aquest temps no havia llegit amb una coherència com el que he llegit avui. No m’interessa saber qui és,reuneix una objectivitat i una serietat, pràcticament inqüestionable, el seu raonament dona a pensar i tal vegada algú podria prendre exemple i prendre mesures, tocar el dos dic jo, “es pot parlar més fort però no més clar”.Jo pens igual que tu practicament en quasi tot.

  Per Juan Antoni el nov. 8, 2009

 11. He estat observant i no opinant, però crec que he de dir certes coses.

  1º Si la directiva no te dotblers no es excusa la crisis, el meu pare quan era vicepresident del Sóller anava amb un grapat més de directius a sortear Jamons al mercat de Santa Maria cada dissabte, montaren concerts de música al camp de futbol i ells es pasaven tot el vespre darrera una barra servint beures, varen fer exposicions de pintures per recaudar fons… Aixó es fer feina per un club, no me val “es que m’han fallat sponsors”, cerca solucions, cerca els dotblers.

  2º Jo, al igual que el numero 21, estic decebut, m’he privat de mil coses i patit mil aventures, m’han operat del genoll, he tengut lesions i ho he passat malament per mantenir una imatge del Söller que ara per ara no existeix i aixó me fa molta pena.

  3º Amb un Sóller amb tots els jugadors del poble, menys en Canet de porter vàrem fer campions de preferent, a més l’entrenador també era de Sóller (Jaume Frontera), i sempre recordaré aquells partits contra el LLoseta i el Campos el dia de la fira que ens jugavem el campionat i el camp estivat de gent i estavem jugant a preferent. La gent de Sóller li agrada el futbol però més si es amb gent d’aquí i evidentment amb una grapat de reforços (3-4 jugadors)

  Crec que aixó es lo que penso i que s’ha de fer, no se si tenc rao o no, però es la meva modesta opinió

  Per Xus el nov. 8, 2009

 12. Pero bueno: arriba del todo escriben que hay que hacer un homenaje a estos jugadores y ahora más abajo se afirma que hay que echarlos a todos?… ¿qué criterio es este?

  Per Numero 16 el nov. 9, 2009

 13. TOTSDESÓLLER

  Per viró el nov. 10, 2009

 14. No admetre reiteracions ofensives per part de ningú, aquí jo marco les pautes a seguir i no consentiré segons quines coses, d’aquí a la retallada del últim missatge . Un poc de respecte “Viro”.
  Aprofito el comentari per dir-vos a tots els jugadors tant els que venen de fora com els de Sóller que sabeu el que hi ha, perquè fer més comentaris?. Això és el Sóller i tots seu jugadors d’aquest club, fer pinya i estireu amb el mateix sentit.

  Per Juan Antoni el nov. 10, 2009

 15. Molt bé, XUS. Estic d’acord amb tu menys amb un detall: en aquella època hi havia molts de jugadors capacitats per jugar a preferent i tercera. Darrerament les promocions no són tan grans. I alerta, que no voldria malferir a ningú. Com sabeu, els bons futbolistes surten per ratxes.
  Juan Antoni, branca. Dona canya. Aquesta pàgina és ca teva i dins ca teva qualsevol fa el que vol.

  Per Vinagre el nov. 10, 2009

 16. Tal vegada les promocions d’ara no son tan bones perque no tenen una il.lusió d’on anar. No hi ha un miratge d’equip.

  Per numero 16, jo no estic en contra dels jugadors forans que hi ha ara al Sóller, tan sols pens que es més económic tenir jugadors de Sóller que forans i d’aquí el meu comentari.

  Per Xus el nov. 10, 2009

 17. Numero 16. Lo que han de fer els jugadors de regional, que entrenen 2 o 3 dies per setmana, sense desplaçament inter illes es jugar perque les hi agrada. Un exemple clar es el Port de Sóller, l’Esporles de tercera, l’Arta, fins fa poc a tercera…
  Fe numeros com t’han dit, jugadors, entrenadors, massajistes, material, arbitres, fitxes, sancions, el pagaries tu a tot aixó?
  A més lo que es clar que aqui a Sóller es pot fer fútbol des bó amb sollerics i tal vegada un reforç bo per linea, no importa dur tan de forans que no son millors que els que hi ha aqui ni marquen la diferencia.

  Per Toni el nov. 13, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.