setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El vol del volei Sóller enlairat. Quina passada de presentació!!!

15 novembre 2009 – 21:44

Sorprenent presentació del C.V. Sóller, amb diferents sorpreses, que agradaren molt al públic assistent. Molta de bulla presentada pels incombustibles Per Campillo i Toni Pericàs, posaren en escena 93 al-lots entre joves i nines, fantàstica la forma de posar en escena els artistes  del volei, musica apropiada per a cada equip presentat pels diferents entrenadors i ball per part de diferents jugadores per animar la festa. Amics aquesta és la Festa del Volei.

El President Alfons Ramon  va agraïr als seus companys la feina feta per la presentació i la de tot l´any. Afegint que ells no són un club d’elit, la feina tota va enfocada a la tasca del Volei base. Els 93 jugadors que componen el clup són la part important.

Pel que fa al Batle,Josep Lluís Colom destaca l’espectacular  presentació i el sorprenent el posat en escena, felicitant a Toni i Pep. Com també la tasca de tots entrenadors, i directius entrenadors, fou molt expressiu a l´hora de definir ell treball del Club, “ és un club que fa  feina amb persones”.Desitjar una bona temporada a tots els equips i va prometre que tot i les limitacions de les cases de la vila intentaria ajudar amb el que poguessin.

He volgut fer aquesta entrada informativa i destacar-la perqué he trobat que l´esdeveniment ha estat preparat i duit a la practica amb el cor pels pròpis protagonistes que són ells, els del Volei Sóller. Felicitacions amics.

 1. 3 respostes a “El vol del volei Sóller enlairat. Quina passada de presentació!!!”

 2. Moltes gràcies Joan Antoni per les dues entrades que ens has dedicat aquestes dos dies. La veritat que gent com tu que ha sabut apreciar l’esforç que tota aquesta feina dur, és del tot satisfactori i encoratjador. L’enhorabona ens va arribar de part de la majoria d’assistents, encara que, sense voler desmerèixer a ningú, la més sentida va ésser la del batle Pep Lluis Colom, al qual li hem d’estar molt agraïts pel suport que sempre ens ha demostrat.
  Altres coses molt emotives que em feren arribar a mi personalment me les vull guardar, però vull fer públic que cada any m’emociona veure el somriure dibuixat a la cara dels infants i dels no tan infants que ens reunim cada any a la presentació i al sopar de final de temporada. Crec que la intenció que era que fos un dia de festa i alegria es va aconseguir, ja que tots els components del CVS creim que si els nins es senten a gust, tota la feina serà molt més fàcil i els resultats acompanyaran. Moltes gràcies per la cobertura mediàtica que ens facilitàreu. Crec que amb mostres com aquesta i també les participacions a altres esdeveniments socials (disfresses, curses populars, jocs escolars, cursets, assemblees, etc)són una clara mostra de la filosofia d’aquest club: els jugadors primer de tot són persones i el volei és una part més del seu procés educatiu i disciplinari per arribar a ésser en un futur millors dones i homes. Ahir tocava festa, idò a divertir-se tothom. Avui ja ens posarem seriosos en el entrenaments.
  Moltes gràcies a tothom pel seu suport i a tu Joan Antoni personalment, ja que en el món de l’esport solleric ets un referent i que una persona com tu faci lloança del nostre treball ens omple de goig i satisfacció. No deixeu de veure un partit de volei mai! encara que només sigui un. És un esport fascinant, enèrgic i espectacular per la seva dificultat.

  Per Toni el nov. 16, 2009

 3. Hola Joan Antoni. Moltes gràcies pel suport que desde la prensa esportiva ens dediques. Es molt important per nossaltres poder tenir una visió crìtica de la feina feta de persones amb experiencia esportiva consolidada com la teva.
  Hem de continuar amb aquesta linea i oberts a possibles sujerencies que mos permeti millorar.
  Veniu a veure volei.

  Per PEP CAMPILLO el nov. 16, 2009

 4. Hola Juan Antoni, jo crec que la veritat es que si que el CVS es va enlaira ahir, no es facil dur deu equips a bon port , son moltes hores i molts de esforsos per part de tots es qui componen tota la tripulacio d’aquest avió que es el club i el teu suport es un granet d’arena més, jo particularment vull dona les gràcies a tots es qui ferem el muntatje de tota la presentacio, perque es una feina de tots i molt compartida,jugadors,dones, pares i mares tots ferem el que poguerem i això es de molt d’agrair, i ara a entrenar i a guanyar si es posible es clar.

  Per maribel el nov. 16, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.