setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller ve amb quatre gols de Son Servera

9 novembre 2009 – 22:38

El C.F. Sóller perd a l’altra cap d´illa,  a Son Servera. Els que tenim una mica d’experiència  podríem fer veure que mantenir la porteria a zero 40 i busques de minuts te algun mèrit, doncs, algun si que en tindria  si al final s’hagués  assolit un resultat  favorable. D´intercanvi de gols abans del descans seria un mal presagi, per tal com va acabar el partit. És podria  pensar que el bloc acusar el no tenir una preparació  física suposadament  adient. Efectivament  la desfeta per el que apunta el Diari Balears era la autentica realitat. El marcador parla clar,4-1.

El Port de Sóller: Un empat que de poc val.

Un empat a casa no és un bon resultat, sobre tot si l’empat  es conquereix davant un rival el Consell d´un nivell per davall el del Port. Si que és veritat que a vegades no hi ha enemic petit,  però això no reconforta a ningú. Doncs  ara el resultat ja és inamovible, empatar a casa  o perdre que voleu que us digui, nomes hi ha un punt de diferència.

 1. 4 respostes a “El Sóller ve amb quatre gols de Son Servera”

 2. Perdre a Serverense, que és un bon equip i està fent una gran temporada, no és cap drama. Dos gols psicològics han tombat al Sóller, que jugà amb baixes,i enmig de la situació extraesportiva que està patint l’equip les darreres setmanes. Jo apost per la unitat, hem d’estar amb els jugadors, ells ara són el Sóller, ho han demostrat. Units en sortirem. Aúpa Sóller!!!

  Per Toni Celià el nov. 10, 2009

 3. Tienes razón Toni, pero cuanto tiempo tendremos que aguantar esto la gente de Sóller?La situación deportiva empeorará, la económica esta muerta, y aquí todo sigue igual, nadie hace nada, nadie dice nada, que más tiene que pasar para darse cuenta de la verdadera situación del C.F.Sóller

  Per esther moreno el nov. 12, 2009

 4. Ara acabo de llegir les declaracions de Fernando Cercos a paraules a la gespa… Lo de sempre, resultat abultat,etc. però lo que més em crida l’atenció es una frase que ja he sentit massa vegades de boca d’aquest entrenador “mala suerte”, deu esser s’entrenador amb més mala sort d’Espanya perque sempre que perd es per mala sort i quan guanya es que son uns fenomens, però lo més trist d’aixó, es que ell el creu de veritat, viu en el seu propi mon, o ell es el centre.
  En quant a na Marga Sanchez, domés una cosa, l’orgull a vegades perjudica la salut, en aquest cas la teva a la llarga i la del fútbol solleric a més curt termini, així que deixe’t d’orgull, rectificar diuen que es de savis, rectifica i dimiteix.

  Per Toni el nov. 13, 2009

 5. Toni tens més raó que un sant, lo primer en “mala suerte” ja fa estona que hauria d´esser al carrer perque crec que és dels pocs que cobra, perque????. Na Marga Sanchez ja fa riure i un poc de pena, rectifica, cap a casa, aquest carrec és massa important perque una persona tant poc preparada el presidesqui.

  Per lluis socias el nov. 13, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.