setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller perd a casa davant el Gènova,0-1.El Port es golejat a Llubi,4-1

1 novembre 2009 – 19:21

Poques coses a comptar el Sóller forada per primer cop aquesta temporada  a casa. Res s’ha lis pot dir al jugadors que desprès de dues setmanes de no entrenar regularment ho han acusat avui en jugades puntuals, l’equip  s’ha mostrat molt aspes a l´hora de fructificar les escases ocasions  de gol. El Gènova ha rentabilitzat la seva oportunitat assolint l’únic gol que li ha suposat la victòria.

El Port de Sóller perd en el descans de 2-0, a la represa els portuaris encaixen dos gols més i escursen diferències marcant.

  1. Una resposta a “El Sóller perd a casa davant el Gènova,0-1.El Port es golejat a Llubi,4-1”

  2. Poc futbol hem vist aquest diumenge, tot i que el Sóller alineà bona part de l’equip titular,però amb poc gas, davant un Gènova voluntariós però que a mi no m’ha agradat. Aquest resultat està totalment condicionat per la situació extraesportiva que estan patint els jugadors, exemple del que no ha de passar a un club de futbol.Els compromisos són per acomplir-los. Així i tot, i en principi, sembla que la plantilla ha decidit tornar a entrenar amb regularitat, això és una bona notícia, imprescindible per a tornar a ser competitius, i diu molt a favor d’aquests al.lots. Visca el Sóller!

    Per Toni Celià el nov. 2, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.