setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM podrà guanyar al Saragossa?

26 novembre 2009 – 9:33

Vosaltres coneixeu a: Feaster, Ouviña, Dickon, Ciudariene, Pasqua? jo ara si, feu el cinc inicial del Saragossa que guanya a l´Hondarribia la darrera jornada, tot això per recordar-vos que nosaltres també guanyarem a l’Hondarribia, però a casa seva. Les manyes no us càpiga cap dubte que vindran com a coxes de carreres per fer-nos la guitza, Però el que no sabem és que les de Jordi Méndez estan a punt per sorprendre a les més pintades. Segons fonts arribades i referent a la taula classificatòria pareix que tenen un molt bon equip. Però tot fa pensar que les nostres estrelles desprès de la victòria a Cadi el mal temps ja allunyat  estam en disposició de tirar par avall a qualsavol, perquè no al Saragossa? Si voleu entreu i conteu.

 1. 14 respostes a “El SJM podrà guanyar al Saragossa?”

 2. Jo aquesta setmana no faré cap pronòstic, referent al partit;SJM-Saragossa, no tenc la suficient motivació. Pel que fa a la setmana passada en Toni fou el que afinar el resultat de Cadi-SJM. Ets el que més aprop t´hi has fet enguany,tens el cafè pagat.

  Per Juan Antoni el nov. 27, 2009

 3. te veig molt deprimit. Serà per la nova …? Au venga Joan Antoni, anima’t i fer el teu pronostic. El meu es que guanyarem per 6 puntets i que passarem molta de pena. Però guanyarem.

  Per Jaume el nov. 27, 2009

 4. Nova? Quina nova?

  Per pere el nov. 27, 2009

 5. Per cert, jo apost per una derrota de 2 punts

  Per pere el nov. 27, 2009

 6. En Pere no ho sap, Jaume li podem dir,quina nova és?. Podria ser una nova jugadora, podria ser un nou mitja, podria ser un nou emplaçament, podria ser….. jo encara no estic segur del que és, en Jaume t´ho dirà. A malgrat estar desmotivat,( He acabat les vacances), crec que si acabem el primer parcial per davant, guanyarem.

  Per Juan Antoni el nov. 27, 2009

 7. Meam! Nova? Què us duis res d’amagat? De tota manera, sigui el que sigui (un nou mitjà, una TV local?, seria l’òstia no!) a Sóller tot s’arriba a sebre. Paciència. I prudència, amics!

  Un pronòstic? Ho passarem molt magre, però acabarem guanyant de 2.

  Per Tomeu el nov. 27, 2009

 8. Què se cou per aquí????Prudència per què? No estàvem parlant de bàsquet? Idò jo dic -7, ho sento, però necessito més per tornar a confiar…

  Per isa el nov. 27, 2009

 9. Bones amics,
  El meu pronòstic és: +1. S’ha de seguir sumant!
  Que hi ha res de nou?? Don Jaume ha estat qui ha tirat la pedra… i ha amagat la mà, confessa!! Que saps!

  Per Xisco Rullan el nov. 27, 2009

 10. Bono, què ho seu de xafarders! Ja es sabrà en ser hora, no heu de ser impacients, tot arriba (sigui el que sigui, la nova cosa aquesta que dóna més d’un mal de ventre).
  Per cert, Joan Antoni, si fas pronòstic has d’afinar un poc més, no val dir guanyarem o perdrem, això no és arriscar.
  Jo dic que perdrem -8. Començaran entonades com dissabte passat, però com és costum a la segona part arribaran les cagarrines….

  Per Aina el nov. 28, 2009

 11. Mem què és això,de tantes novetats….? un nou mitjà, una TV local, serà l’òstia com diu en Tomeu, per cert vos banyau poc, i jo estadística amb má dic que perdrem de mes de 15 punts hem de ser realistes i encara ens falta molt……

  Per Xiscu el nov. 28, 2009

 12. MOlt bé, estic contenta dhaver-me equivocat i, a més, per tanta diferència. No vaig poder anar a veure el partit, i crec que no hi he danar més si han de guanyar. Enhorabonaª i a seguir jugant de la mateixa manera.

  Per isa el nov. 30, 2009

 13. Isa, ets molt egocèntrica. Perquè penses que és culpa teva? Au, au…

  Per pere el nov. 30, 2009

 14. jo no he dit això, jo no soc egocèntrica, però tu sí que ets poc oportú.És una frase feta, i no crec que ningú ha pensat que la victòria depenia de mi. Com sempre, has tret les coses de contexte.

  Per isa el nov. 30, 2009

 15. “I crec que no hi he d’anar més si han de guanyar”… si, si, frase feta però l’has ben amollada!!!!!
  🙂

  Ja veig que els dilluns són un mal dia per fer bromes! Au… dos pedres!

  Per pere el nov. 30, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.