setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM enlairat, passa sobre el Saragossa,81-60.

29 novembre 2009 – 22:12

 

Extraordinari partit del SJM que va ser superior en tot. No obstant això, hi hagué moments complicats tot i que sempre les solleriques anaren per davant, si s´ha de dir que el començament  el SJM obrí una bretxa bastant important  ja que va partir de més de 10 punts de diferència. La retallada abans del descans podia fer pensar el pitjor, doncs no, altre cop a mitjan tercer parcial les de Jordi Méndez agafaren el vol, i el quart ja per emmarcar, per tant gran  actuació de tot el planter que avui va jugar molt be, imposant  sempre el joc d’equip.

El Mariana ha presentat 12 equips i l´escoleta de basquet

Avui  capvespre era el reflexa del mati, la família del Mariana era feliç, la posada en escena dels dotze equips era per veure-ho en directe el Puig  es va fer petit  per la quantitat de gent que hi assistir, el  més de 150 jugadors i jugadores es donaren cita al recinte, els dos equips  grans feren el passadís als més menuts que comptabilitzaren una trentena, que gaudiren com mai. Felicitacions al Club i els millors desitjos d’èxit per a tots els equips.

  1. Una resposta a “El SJM enlairat, passa sobre el Saragossa,81-60.”

  2. Joan Antoni, fantàstica l’entrada. Sols que un apunt. “Sota” és “davall”. Entenc que el titular hauria de dir passa sobre el Saragossa! 🙂

    Per pere el nov. 29, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.