setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM altre cop cau a casa, davant un Celta poderós,70-84.

14 novembre 2009 – 22:05

 

El desafortunat tercer quart ha estat vital per la desfeta del SJM. Tot i mantenir-se viu fins  al descans; Per les avantatges curtes del Celta, el primer parcial 15-16, i el segon el resultat era mínim en favor de les visitants,37-41. A la represa cúmul  de despropòsits, 48-60, el Celta netament superior. L’últim parcial tot i començar malament l´equip es va refer un tant,i  va estar a l’alçada dels dos primers. Nomes vull puntualitzar : De que ens serveix tenir dues jugadores que facin vint o més punts si al final perdem, per favor més joc associatiu. Jo se que no son cap especialista en bàsquet, però això ho veu un cego.

Un fet llastimós, el Setmanari Sóller ha estat engegat per el SJM de la ubicació de darrera la banqueta de les locals, lloc que hem utilitzat des de principi de temporada. La zona habilitada a part de no haver-hi lloc per tots els mitjans, aquesta no reuneix unes condicions adequades per poder desenvolupar bé la nostre tasca, per una manca de visibilitat del marcador. No és la meva intenció fer-ne un gra massa, però a qui cony fèiem nosa? cal tenir-ho molt present. És curiós m´ha  engegat  el club que jo cada  setmana em parlo amb tota la meva il·lusió, és una pena, però això és així.

 1. 15 respostes a “El SJM altre cop cau a casa, davant un Celta poderós,70-84.”

 2. Desti; ho sento he hagut d´ eliminar el teu comentari perquè qui marca les pautes soc jo. Per parlar d´un tema primer jo he de obri l´entrada. Suposo que ho entendràs, ara ja pots fer el teu comentari.

  Per Juan Antoni el nov. 14, 2009

 3. viva la republica bananera del sebre jugar…

  me pareix fantastic que borris i fasis i desfasis a nes teu gust, pero si ho has de fer, no deixis que sa gent pugui opinar.
  Jo he posat una opinió sense faltar a ningú. Lo que pasa que a tu no t’agrada lo que he dit. Me pareix molt malament, I mira que m’agrada llegir-te i que estiguis pendent de sesport solleric, pero si deixes que sa gent posi comentaris, deixa que siguin comentaris oberts (repetesc, no he insultat a ningu, sols he dit que es millor sercar un recanvi aviat avans que no sigui masa tard).

  Per desti el nov. 14, 2009

 4. No hi ha res més democràtic que opinar amb la cara coberta. Desti, el primer que has de fer es donar la teva identitat si vol donar l´opinió referent un canvi d´ entrenador, és fàcil opinar en cara tapada. Si ets valent ho faràs com jo ho he fet. Es curiós tots els que entren en el blog parlant de bàsquet donen el nom i se qui son. Pel que fa el si t’agrada o no el meu blog, tant m´ha fa, hi ha molta de gent que em segueix i no és la meva intenció agradar a tothom. Repeteixo qui marca les pautes en el blog soc jo i sempre obriré jo el tema.

  Per Juan Antoni el nov. 14, 2009

 5. Me vols fer creure que tu sempre, Juan Antoni has donat la cara per opinar i tirar conyes?
  Agrairia que donassis resposta a aquesta pregunta amb un si o un no.

  Per catwoman el nov. 15, 2009

 6. Naturalment que sempre dono i he donat la cara. Ja fa més de trenta anys que estic a aquest mon i sempre he signat amb el meu nom. En el blog no tindria sentit no fer-ho. Per tant et queda clar” catwoman”. Repeteixo les entrades que fan els seguidors del bàsquet ho fan tots amb el seu nom propi, amb una paraula jo se qui son i entre ells també. Us convido a seguir la mateixa línia. Gràcies

  Per Juan Antoni el nov. 15, 2009

 7. Car! Això s’embruta. Sincerament, crec que en Joan Antoni té tota la raó quan diu que opinar sobre certs temes és millor fer-ho donant la cara i no signant amb pseudònims. És de molt mal gust tirar la pedra i amagar la mà, però cada un sabrà el que fa. Demanar la destitució del tècnic Jorge Méndez és una cosa seriosa. I crec que solament ho ha de fer gent que sigui soci del club, quan realment hi té uns interessos, i sobretot gent participativa acudint a les assemblees que el Mariana convoca anualment. Jo he tengut el plaer d’assistir a unes quantes i sé perfectament qui hi ha cada vegada.
  Aquestes reivindicacions fetes a la lleugera i baix un pseudònim perden tota la credibilitat i no es mereixen que se’ls faci més cas. Joan Antoni, vols un consell? Deixal’s anar, la gent valenta dona la cara. La resta….

  Per Aina el nov. 15, 2009

 8. Per cert, te canvii el segon cafè que he guanyat per un croissant o una ensaïmada.

  Per Aina el nov. 15, 2009

 9. Idò qui era “sa mosca virunera”?

  Per catwoman el nov. 15, 2009

 10. jajajajajaja… “buscando en el baul de los recuerdos” Jo segur que no. Ara quasi ja se qui ets, avui ens veurem en el futbol? perdonau amics ens hem de divertir un poquet.

  Per Juan Antoni el nov. 15, 2009

 11. A s’asemblea? Qué té a veure s’asemblema amb els temes estrictament esportius? A s’asemblea no se tria un entrenador, ni se fitxa una jugadora. Venga, per favor… no me faseu riure…
  Estic d’acord que demanar una destitució es cosa seria, pero amagar-se o no rera un seudonim és tan legítim com no amagarsi. No he fet mal a nigú dient el que pens. que mes dona si me nom joan, toni o miquel? He tirat una idea, un pensament. No he matat a nigú.

  Per desti el nov. 15, 2009

 12. És ben cert que a l’assemblea no es tria entrenador ni es fitxen jugadores, però en es blog d’en Joan Antoni tampoc. Ja ja ja ja ja.

  Per Aina el nov. 15, 2009

 13. I qui era “es viró”? Contenta de veure que ens continuam divertint.

  Per catwoman el nov. 15, 2009

 14. Aquesta setmana em toca pagar el café a Aina, a Pere, per cert li hauré d´enviar amb un taper i a n´Isa que és la que més aprop si ha fet, va dir que perdriem…. A la setmana pasada el guanyador fou en Jaume.

  Per Juan Antoni el nov. 15, 2009

 15. en un taper? No… no… ja me’l pagaràs en tornar!
  Per cert, jo crec recordar que tu i jo alguna vegada, al menys una, vàrem fer de “mosca”… jejejeje… 🙂

  Sobre tot el que s’ha discutit aqui no em posicionaré. Jo no veig els partits i no puc opinar tant bé com qui els veu. Ara, el que sí està clar és que en el món de l’esport, i més en l’esport professional, l’única cosa que mana són els resultats.
  Tant de bo aixequem el vol molt aviat!!!

  Per pere el nov. 16, 2009

 16. Vull fer un petit apunt en relació als darrers comentaris; Sempre hi ha gent que esperen els mals resultats per entrar i donar una opinió per fer sang, pareix que s’alegren de les derrotes i el curiós és que ho fan sense donar el nom, perdoneu que insistència però em fa ràbia, perquè aquests no han parlat quan els resultats eren bons.En refereixo al SJM
  Aquest comentari és per dir-vos que a partit d´ara jo donaré el meu resultat del SJM amb un comentari, no a la meva entrada de la prèvia del partit. Es millor així.

  Per Juan Antoni el nov. 18, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.