setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Port de Sóller salta d’alegria quan Lluc marca el 2-1. Decepció el Sóller perd 2-0.

24 novembre 2009 – 9:05

Viure un partit en directe com el vérem  Port de Sóller Porto Cristo es del que augmenten afecció i ja que parlant d´afecció el Port té una afecció identificada i entregada amb l´equip i sobre tot nombrosa, no pot dir el mateix el nostre estimat C.F.Sóller. El Port de Sóller també es estimat per mi, és més, ja us avanç  no passaran molt d´anys i serà el primer equip de la nostre comarca. Parlaré  del partit, En Nico Jaume va obrir la llauna quan va empatar el partit, ja que el Port perdia de 0-1, n´Iside va fer les coses ben fetes tots els canvis varen ser productius, en temps afegit en Lluc engalta un tret d’escopeta i marcà, 2-1, el deliri a Camp den Maiol, la gent gaudir i jo us asseguro com feia estona també.

Del C.F. Sóller no cal parlar-ne gaire va caure a Cardassar una de cal i una d’arena, que hi podem fer. Ara per ara no soc gens optimista. Qui ha motivat aquesta situació és prou reflectiu els jugadors fan el que podem tal com entrenen.

  1. 2 respostes a “El Port de Sóller salta d’alegria quan Lluc marca el 2-1. Decepció el Sóller perd 2-0.”

  2. Perdre a Sant Llorenç és com una tradició, sembla un camp maleït, i així com va enguany la temporada, no pareixia l’ocasió més propícia per rompre el malefici. Malgrat tot, el Sóller es manté setè classificat a la taula,i enmig de tots els problemes extraesportius sabuts, això és quasi un miracle, gràcies a un grup de jugadors i tècnics moguts per l’autoestima. Curiosament, alguns d’ells ni tan sols són naturals de Sóller, però es deixen cada diumenge la pell defensant els colors i el bon nom del club de futbol solleric. Amb ells estam. Pot ser sigui cert, com diu en Joan Antoni, que rès convidi al optimisme, però el Sóller com a club i com equip de futbol encara és viu, a pesar del que voldrien alguns. Allà ells. Mentrestant, passarem la setmana pensant que diumenge guanyarem al Margaritense. Mancaria més. Aúpa Sóller!!

    Per Toni Celià el nov. 25, 2009

  3. Estic en el centre de tan apassionant debat entre el C.F. Sóller i el Port de Sóller, jo visc en el Port i estim aquest Club, el vaig entrenar fa 20 anys quan es deia San Pedro. També he jugat 5 temporades i he estat entrenador del C.F.Sóller en tres apoques diferents com a segon den Pedro Paez dues, i una altre quan vaig substituir a Jesel, uns partits. Podeu debatre el temps que vulgueu, però heu de posar el comentari allà on toca, ara correspon anar a l’entrada on parlo del darrer partit que el Port guanya al Porto Cristo de 2-1, que és l´entrada on jo comparo els afeccionats que van a veure un i els altres, es a dir aqui on ara coment.

    Per Juan Antoni el nov. 25, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.