setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Barça –Madrid, un clàssic ple de passions

28 novembre 2009 – 8:34

 

Diumenge a les 19 hores els diferents bars de la nostre vall i a la Carpa del Camp del Port es podrà veure aquest apassionant partit. Jo el que vull  amb aquesta entrada és que vosaltres pugueu  fer el vostre comentari referent al partit i doneu el vostre resultat, no ens jugarem res, nomes que cada un digui el que li pareixi i un resultat.  Desprès als guanyadors li farem un reconeixement per haver guanyat.

 Faré un apunt de cada equip; pel que fa el Barça amb la posta apunt d´Ibra ha guanyart bastant en atac, però no ens oblidarem d´ Iniesta i Xavi que estan travessant un bon moment de joc. Per la seva banda el Madrid tot i no jugar bé, guanya, que serà quan ho faci bé?, la seves estrelles Kaká, Cristiano, ja apunt, tenen una pegada infernal.

Son dos estils de joc diferents, avantatges d’un i l’altre;, el Barça tot i jugar a casa, fa un futbol de tot, ben trenat i ofereix   espectacle quasi sempre, però aquest és el futbol  adient per guanyar sempre?. El Madrid no te el futbol tant espectacular però si molt afectiu,a les llargues serà determinant el joc del Madrid?. Quin serà el resultat del derbi de demà, aquesta és la pregunta?

 1. 13 respostes a “Barça –Madrid, un clàssic ple de passions”

 2. Jo mateix obriré el debat del partit Barça- Madrid. Soc un jugador nat, està clar. Ho he dit mil vegades soc del Barça, però davant tot fidel a les meves idees la passió no mou per res la meva objectivitat pel que fa a com veig el futbol, per tant el Barça no guanyarà aquest derbi, el resultat serà: Barça,1- Madrid,3. El Madrid farà un grassíssim partit.

  Per Juan Antoni el nov. 28, 2009

 3. Jo també pens que el Madrid resorgirà diumenge del seu mal joc, però… no obstant això… i tot i que pens que el Barça ho passarà puta… seré optimista per una vegada (jo sóc com un culé de deveres, d’aquests que sempre pensen que el Barça perdrà)… i diré 4-1

  Per pere el nov. 28, 2009

 4. NO ESTIC MOLT POSSADA EN FUTBOL PERO PENS QUE GUANYARÁ EL BARÇA PER 3-0 I VISCA EL BARÇA!

  Per CHISCA CASTANYER el nov. 28, 2009

 5. jo pens que, qui juga millor te mes opcions de guanyar,aixi que me decant per un 3-0.

  Per una el nov. 28, 2009

 6. 2-3

  Per V el nov. 29, 2009

 7. Jo pens que encara que el Barça perdi, seguirà tenguent més opcions a sa lliga es club català. Per què? A un partit així no se pot veure es nivell d’ambdos clubs. Surten més motivats que mai i sa motivació des jugadors és sa condició més necessària per a guanyar. El madrid surtirà a tota òstia i pot ser ho farà passar malament a nel Barça a moments. Però si el Barça arriba a controlar sa pilota…. (cosa que amb en X.Alonso i en Diarrà en mig des camp, ho veig fàcil, perquè n’Alonso és molt bo, però molt lent també), el Barça tendrà es partit (si té sort en atac). Sa clau serà sa delantera del Barça. Si juga Messi o no… jo no posaria a n’Henry, està molt lent. Per tant, es meu pronòstic es de 3 a 1. Vos dic s’alineació en es cas de que no jugui en Messi (que crec que no jugarà) Valdés, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Ibra, Henry (esper que posi en Pedro).

  Salut i a gaudir de bon futbol.

  Per T.P. el nov. 29, 2009

 8. Atila, el que obri i tanca els debats soc jo, tu naturalment que pots proposar el que vulguis,faltaria més. Avui hem de parlar del Barça i Madrid perquè es la noticia.

  Per Juan Antoni el nov. 29, 2009

 9. I a qui li importa el barça, madrid? Que ti jugues que un Port de Sóller, Sóller porta més passió que el Barça, madrid? O tens por de destapar el tema?

  Per atila el nov. 29, 2009

 10. El blanc sempre és blanc i el negre sempre és negre i el que xerre sense criteri en el cas és això, un incult esportivament xerrant.

  Per Juan Antoni el nov. 29, 2009

 11. Tenint en compta el teu criteri, que per insultar elimines entrades, esper que retiris la teva, o t’autoexpulsis o eliminis el blog senser, ja que ha quedat demostrat que no respctes els altres i que quan no t’agrada el que veus, insultes. Jo no ahvia insultat a ningú, tu ara si, i jo només t’animava a parlar del Port de Sóller, Sóller de la mateixa manera i passió que ho fas de Barça, Madrid.

  Per atila el nov. 29, 2009

 12. atila, lo que has de fer si no t’agrada aquest bloc es partir, la pagina es Joan i ell te el dret de fer el que vulgi.

  Per V el nov. 29, 2009

 13. Una persona en nom i llinatges pot ser culta o inculta en un tema determinat. Per tant no em caurà cap anell jo et demanaré disculpes hi ho faig ara mateix “ perdona si t’he ofès” ara vull saber a qui he demanat disculpes acreditat si ets tan legal. Gràcies.
  Gràcies Pere, sempre rectificar és bo i corregir és millor.

  Per Juan Antoni el nov. 29, 2009

 14. LEÑA LEÑA LEÑA !!!!!!

  Per viró el nov. 29, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.