setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Tofol Castanyer segon del Mon. Port de Sóller, venç, 1-0. Ahir el C.F.Sóller romp la ratxa a fora P.Tesa,0-2.

25 octubre 2009 – 19:45

Tofol Reia conquereix a Malasya el segon de la Copa del mon. Ha fet quart de la proba la darrera puntua ble per la Copa del Mon,  fantàstica cursa del solleric que porta cap a Sóller brillantment aquest subcampionat del Mon.

El port de Sóller jugant amb molta serietat assoleix un triomf que li permet mantenir-se en la zona alta de la classificació. El gol el marcà Jaume Pinya de falta.

Ahir el Sóller va rompre la mala ratxa de camp contrari al sumar els tres punts gràcies als gols marcats per Toni Sampol i Ernesto. Bon partit dels sollerics.

 1. 4 respostes a “Tofol Castanyer segon del Mon. Port de Sóller, venç, 1-0. Ahir el C.F.Sóller romp la ratxa a fora P.Tesa,0-2.”

 2. Magnífics resultats en aquest cap de setmana esportiu. El sotcampionat d’en Tòfol és una gran recompensa per un gran atleta que, al seu moment, no va tenir les ajudes que es mereixia, haguent de competir en desigualtat amb rivals professionals. La seva trajectòria és exemplar, jo sempre l’he admirat, enhorabona a ell i a tot el seu cercle de gent més proper.
  El C.F. Sóller ha aconsenguit una important victòria a fora, ara és 5º classificat, malgrat tots els temes extraesportius que afecten als jugadors. Crec que aquests futbolistes estan donant una lliçó al club, s’han de trobar solucions, aquesta plantilla enguany pot donar alegries a l’afició. Aupa Sóller!!

  Per Toni Celià el oct. 26, 2009

 3. Mi enhorabuena a Tófol, incansable atleta después de toda una vida dedicada al deporte se ve reconpesada con este subcampeonato.Tambien cabe destacar los buenos resultados de los equipos de futbol, aqui todos van progresando y mejorando con sacrificio, esfurezo y humildad excepto la ilustrísima presidenta del C.F sóller, que mientras sus jugadores y entrenadores se sacrifican y ganan ella sigue con el cuento de la lechera

  Per esther moreno el oct. 26, 2009

 4. Sempre he pensat que en Tòfol no “té lo que se mereix”. Estam xerrant segurament des millor deportista de sa historia de Sóller (molt millor que en Tuni, SI ) i com si res. És trist que un subcampió del mon tengui que obrir cada dematí sa seva tenda…i en canvi, hi hagi jugadors de tercera divisio que puguin viure d’aixo.

  Tofol Castanyer, fill il.lustre ja!

  Per T.P. el nov. 7, 2009

 5. estic amb tu T.P., i tambe propos que se posi es seu nom a un carrer de soller

  Per tiquitaca el nov. 7, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.