setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Sóller J. Mariana – Estudiantes, un partit per no decebre a ningú,vencé o vence.

23 octubre 2009 – 23:37

 

L´Estudiantes ha perdut  els tres partits que ha jugar; A casa contra L’Espanyol,67-73.

A  casa de l´ Hondarribia,67-64.A casa seva a la primera jornada perd davant el Saragossa, 56-74. Les madrilenyes han començat molt malament la lliga i a hores d’ara són candidates al descens. Tot i això caldrà no confiar-ne i ja de seguida posar la maquineta en funcionament i no donar peu a la sorpreses. Jo dic que guanyarem de més de 15 i vosaltres? El guanyador tindrà el cafetet pagat al Bar…..

 1. 5 respostes a “Sóller J. Mariana – Estudiantes, un partit per no decebre a ningú,vencé o vence.”

 2. Au idò. Jo crec que podem guanyar de vint. El come´çament del partit serà igualat. Les estudiantils vendran a per totes, necessiten començar a guanyar si no volen caure dins una dinàmica negativa que enfonsi la moral de l’equip. Però el Mariana, que ja va començar a mostrar el que pot arribar a ser aquest passat dimecres, posarà la maquinària en funcionament i a tota pastilla. I és que la plantilla d’enguany crec que és millor que la de la temporada passada. Murphy és una gran jugadora, que aporta molta qualitat ofensiva i defensiva, i la nova base, Bintou Dieme, s’anirà acoplant al joc solleric molt aviat. Crec que després de la trteballada victòria de dimecres a Hondarribia, una plantilla clarament superior a la de l’Estudiantes, aquest diumenge es pot veure un gran espectacle al pavelló de Son Angelats. Ànim a tot l’equip, a la directiva i especialment a Laura Villaescusa.

  Per Aina el oct. 24, 2009

 3. Aina, un poc més i deixes feta la crònica del partit de demà!
  Ja quasi que no val la pena ni veure el partit! 😉

  Tant de bo sigui co tu dius. JO no sé si guanyarem de vint, però que guanyarem, segur. Estic completament d’acord amb tu. Tenim un dels quatre-cinc millors equips (excepte Ros, Perfumerías i si tant voleu Rivas) de la categoria. I si no… al tiempo!

  Victòria +14

  Per pere el oct. 24, 2009

 4. Au idò! seguint la línea optimista dels companys… jo dic: victòria +16.

  Per Xisco Rullan el oct. 25, 2009

 5. Joan Antoni, te beuras el cafè tot sol. Sincerament, el partit m’ha decebut bastant. A pesar que no l’he pogut veure a la pista, sí que l’he seguit per febtv (la imatge es podria millorar) i no he gaudit del Mariana que esperava. Ja estam que l’Estu necessita guanyar, però no es pot sortir tan entebanat a la pista com ho han fet les solleriques i el més trist de tot és que amb la plantilla que tenim sigui sempre Gisela Vega qui ens tregui les castanyes del foc. Em podeu donar com excusa el canvi d’hora, que no estam acostumats a jugar el diumenge migdia…. però jo no hi crec amb tot això. Els professionals ho han de demostrar sempre i no pot ser llevar-se les paganyes dels ulls en el segon quart i no despertar fins ben entrat el tercer.
  Ala! Ja m’he esbravat un poc.
  Per cert, de cafè en podem beure en voler, sense l’excusa del bàsquet.

  Per Aina el oct. 25, 2009

 6. M’apunt al teu comentari Aina, bon resum post-partit.

  Per pere el oct. 25, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.