setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller supera al Son Ferrer a les acaballes,amb un magnífic gol de C. Martínez,2-1

18 octubre 2009 – 20:22

Avui a l´equip solleric le vist millor col-lo cat que altres vegades i els jugadors han treballat més que mai, al final a guanyat el que més mèrits a fet. Nomes començar als 15”, Joel obri el marcador, però no es tornaria a moure fins ben avençada la segona part, m’entres el partit és distret amb d’estellós de qualitat per una banda i l’altra sense fer llarg. A la segona part la condició física es menten per part del Sóller tot i no haver entrenat regularment aquesta setmana, no obstant això els locals disposen d´ una magnifica ocasió per posar el 2-0, però el remat de Carles no supera el porter visitant quan estava tot sol. El Son Ferrer si que marcà just després,una jugada ben trenada amb remat final de Carles acaba dintre la portaria de Mario. Quan tot feia pensar que el partit conclouria amb l’empat, arriba la canonada de Carles Martínez que feia feliç a la parròquia sollerica, un magnífic gol. Victòria treballada i merescuda del Sóller, tot i que el Son Ferrer és el millor fins ara dels que han passat per el Camp den Mayol.

 1. 3 respostes a “El Sóller supera al Son Ferrer a les acaballes,amb un magnífic gol de C. Martínez,2-1”

 2. Què hi ha de cert en aquesta notícia de webesport?

  Pronto han empezado los problemas y las ‘hostilidades’ en el fútbol balear. Según ha podido saber Web Esport, los jugadores del Sóller de Preferente no se entrenan desde el pasado jueves, día 15 de octubre, por las promesas incumplidas de pago y al no haberles aclarado el club si van a cobrar en los próximos días. El ‘parón’ de los futbolistas seguirá hasta que la directiva le asegure el cobro de las mensualidades sin retraso.

  Per gamundio el oct. 19, 2009

 3. Per començar, la foto que acompanya aquesta notícia de webesport no pertnay al Sóller. Sobre si és certa o no la notícia, desgraciadament ho és.

  Per doña amor el oct. 19, 2009

 4. I què més dóna que la foto sigui o no del Sóller?
  Periodísticament parlant, és cert que posar un titular i una foto que no hi correspongui no lliga molt, però… és això tan important? Important és haver destapat la notícia… i lo trist és que hagi estat premsa forana qui l’hagi destapat i no la premsa d’aquí!
  Però bé… Jo no hi veig cap problema en posar una foto diferent, si els responsables de webesport creien qeu aquella foto era important de publicar.

  Saluts

  Per mundiogap el oct. 20, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.