setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller no va entrenar regularment la setmana passada per problemes de pago

19 octubre 2009 – 16:04

El C.F. Sóller no entrenà amb normalitat la setmana passada per problemes de pago. Si ha hores d’ara el tema ja esta resolt, no ho se. Si he de dir en favor dels jugadors que diumenge contra el Son Ferrer empraren una magnifica actitud sobre el camp, conquerint una important victòria.

 1. 30 respostes a “El Sóller no va entrenar regularment la setmana passada per problemes de pago”

 2. Si això és cert, és una notícia preocupant, esperem que s’arregli aviat. Estic d’acord que diumenge tot l’equip, sense excepcions, va donar una imatge molt bona, anant fins al final a pels tres punts, que era el més important. En aquest sentit, no podem exigir més a aquests jugadors. Aupa Sóller!

  Per Toni Celià el oct. 19, 2009

 3. Preocupante situación, de muy difcil solución sobretodo por lo rápido que sucede esta noticia.Vayase a su casa SEÑORITA

  Per esther moreno el oct. 20, 2009

 4. Jo sabia la noticia, però és molt trist fer-ho públic, perquè acaba de començar la temporada i dir que ja hi ha problemes econòmics és molt fort. Ara em podreu dir que he de donar canya, que jo he de transmetre la noticia, és veritat, però encara em queda nostàlgia cap al meu equip el C.F. Sóller. Si, Doña Amor, desgraciadament és així, no queden recursos,el més trist és que no saben o no poden solucionar aquest greu problema i la bolla es farà encara més gran. Esther Moreno és molt dura, però és objectiva. Nomes queda fer una assemblea general i donar comptes als socis, la presidenta a de posar el càrrec a disposició dels socis o evidentment dimitir, i a partir d’aquí formar una junta gestora. Toni Celià sempre tan correcta espera que s’arregli aviat, Toni això te una ferida difícil de curar en el temps que ens trobem.

  Per Joan Antoni el oct. 20, 2009

 5. Joan Antoni vives en un mundo de bondad y buenas intenciones y no todo el mundo quiere ser tan claro y transparente como tú, ni como Toni Celiá, fiel amante del Club de Futbol Soller. La Señorita en cuestión ni es clara, ni es transparente ni será fiel amante del Club de Futbol Soller ya que cuando se vaya la veremos las mismas veces que antes de venir, o sea NINGUNA, y seguro que su legado será de dificil arreglo

  Per esther moreno el oct. 20, 2009

 6. Lo que no pot ser és que la presidenta promet als jugadors una cantidat insultant, i que nomes hagin pasat 2 mesus i ja tengui l’aigua al coll,,, ”es tristissim”

  M’agradaria sebre si ha fet algo bo la presidenta desde que va ser nombrada presidenta,,,¿? pq hem pareix que de coses bones, les pots comptar amb els dits d’una ma i encare te sobren dits.

  Per V el oct. 20, 2009

 7. Tendrián que irse todos: presidenta, directivos, cuerpo tecnico i esos jugadores que han llegado de fuera y que no aportan nada. Hay que empezar de cero. Se dejó fuera del proyecto a jugadores locales que acabaron en el Port i que tenían mucho que decir.

  Per doña amor el oct. 21, 2009

 8. Los jugadores siguen sin entrenar,y aquí nadie dice ni hace nada.INCOMPRENSIBLE, esto sólo puede ocurrir en Sóller.A ver después quien arregla esto.El sr PERE SERRA,o la flor ya se ha marchitado, EL sr ALCALDE, porque indudablemente la que lo tiene que hacer no lo hará, sólo pondrá parches hasta que tenga pegamento y seguro que hasta esto no puede comprar

  Per esther moreno el oct. 21, 2009

 9. Marga Sanchez a dimitit!!!!

  Per V el oct. 21, 2009

 10. v estas bien informado? Porque no dieron la noticia por el telediario,sólo informaron sobre su jefa

  Per esther moreno el oct. 22, 2009

 11. Tot el meu suport al futbol solleric i esperem pel be de tots els futboleros que sa noticia que ha donat V sigui certa. De part meva dir que aquesta tal esther moreno te l’escopeta ben carregada i diu ses veritats sense tallar-se un duro, per ventura si la PRESI fos tan decidida les coses li haurien anat d’una altre manera. Propos esther moreno a la PRESIDENCIA!!

  Per lluis socias el oct. 22, 2009

 12. NO amigo no a la presidencia se tiene que quedar ella.Es muy fácil intentar hacer de JEFA, y después salir corriendo.El problema es que ella asume una responsabilidad que todo el mundo excepto ella,que vive en el país de nunca jamás, sabíamos que no sería capaz de solventar.Lo que sería justo es que ella asumiera sus errores y sobretodo pagara sus DEUDAS, y si alguien quiere debatir sobre esto y el cúmulo de errores y despropósitos de su gestión los podemos ir contando, tarea que no será facil ya que hay muchos

  Per esther moreno el oct. 22, 2009

 13. No se qui ets Esther Moreno però deixem que et digui que estàs ben informada. El de V és ben cert un altra cosa és que un cop haver dimitit, s´ho pensi bé i del que vaig dir, ara ja no ho dic. Però és tan difícil convocar una assemblea? I si te el recolzament dels socis què. Desprès pot explicar els problemes i tal vegada els mateixos socis que la votarem li poden donar un cop de ma.

  Per Joan Antoni el oct. 22, 2009

 14. Joan Antoni afirma que el que diu V és cer: O sigui, que Marga Sánchez ha dimiti com a preisenta del Sóller. O al menys així ho entenc. Se pot confirmar o ampliar la noticia?

  Per El rey del Mambo el oct. 22, 2009

 15. Señores yo creo que la PRESIDENTA tiene que seguir gestionando el equipo hasta que acabe su mandato que si no me equivoco le faltan 2 temporadas,luego antes de irse dejar todo bien limpio de DEUDAS una cosa bastante dificil ya que lo que veo son muchas.
  PRESIDENTA donde estan todos aquellos SOCIOS que la votarón o eran socios no se sabe, pues bien DIOS pone a todo el mundo donde se merece y a ella le a tocado.
  Lastima que en este pueblo nunca se aprende de los herrores , porque lo que pasa ahora a ocurrido en muchos años anteriores y se a vuelto a tropezar 1000 veces con la misma piedra.
  Ahora que me acuerdo,en las votaciones habia una candidatura de unas 15 o 17 personas unidas y con un proyecto bueno, no como la PRESIDENTA que solo eran 5 o 6 personas y sin ningun proyecto ni nada por el estilo,si no voy equivocado este grupo de gente era del FUTBOL BASE una cosa que fuera sido perfecto, nunca sabremos este proyecto como hubiera sido , pero mi opinion es que hubiese sido fantastico.

  Per TONI el oct. 22, 2009

 16. No la noticia no es pot contrestar, la Presidenta en el dia d´avui no ha presentat la dimisió publica.
  Dic que V ha dit la veritat perquè el conec, el que no ho tengui clar ho dic a l´anterior comentari.

  Per Joan Antoni el oct. 22, 2009

 17. Jo vull un Sóller de Sóller, format per sollerics, que estimin els colors. Ha arribat la hora de que les coses s’erreglin i torni l’alegria a can Mayol. Canya, Joan Antoni.

  Per El rey del Mambo el oct. 22, 2009

 18. Jo faria per l’any qui ve un equip recuperant tots es jugadors bons de Sóller. I CAP NI UN de fora… Joan Toni, ho veus possible?

  Per T.P. el oct. 23, 2009

 19. No se si per l´any que ve. El que sempre he dit: tots de Sóller i quatre de molt bons de fora, que siguin la referència.

  Per Joan Antoni el oct. 23, 2009

 20. No ha dimitido, ni piensa dimitir, imaginaros después de donde sacaría protagonismo, quien hablaria de ella, no amigos no 1 ELLA, 2 ELLA, después el resto y que siga la fiesta que pronto seremos noticia nacional, MARCA, AS, SPORT, etc

  Per esther moreno el oct. 23, 2009

 21. Jo tambe tp, crec que se pot aconseguir,ara bé amb aquesta presi al front segur que no, el camí a seguir es el que expresa en TONI i seguir denunciant sa situació vergonyossa i patética en que se esta convertint el nostre estimat C.F. SOLLER, jo com el rey del mambo, esthr moreno ,toni , CANYA joan ANTONI

  Per luis socias el oct. 23, 2009

 22. El futbol base hauria de pressionar més, agafant el protagonisme que li pertoca. ell és el futur del futbol solleric. S’ha de fer un equip de sollerics i recuperar a aquests que juguen fora: Tuni, Ramiro, Tomeu Reynés…

  Per El rey del Mambo el oct. 23, 2009

 23. Joan antoni, de què vas? ara llegesc el teu escrit i veig que diu: “i quatre de molts bons de fora que siguin la referència”? És que els de sóller no poden ser la referència. Aquí tenim jugador molt bons que s’han tudat. S’han de recuperar els tres que deia, que no crec que cap d’ells jugui fora per doblers.

  Per El rey del Mambo el oct. 23, 2009

 24. Jo crec que en Joan Antoni es referia en que si s’ha de dur gent de fora, sigui perquè a Sóller no n’hi ha. És a dir, que si s’ha de dur alguna cosa de fora, millori el que tenim a Sóller.

  Això en quant al teu darrer comentari. Del penúltim, Rei del Mambo, creus que algú pot assumir econòmicament els fitxatges de Tuni i Tomeu Reinés? Perquè vamos, si ho pots assumir tu és que te deuen sobrar… i si te sobren… cap a la presidència del CF Sóller directament! Estarem encantats que siguis capaç de dur-los!

  Per poncio el oct. 23, 2009

 25. El trist de tot això és que la gran majoria de vosaltres haureu jugat amb el Sóller i tal vegada algun al Port, Sóller B i Hostal, us entenc més del que us penseu. Molts de vosaltres us sentiu enganats i la raor us vessa. Es segur que a mi m’agradaria un equip de tots de Sóller i si poguessin venir els de fora Ravi, Ramiro, els del Platges i en Juanpe, de Deia,- que per cert amb qui juga? Clar que si es podria fer un equip competitiu. Avui tal com estan les coses és quasi impossible.

  Per Joan Antoni el oct. 23, 2009

 26. vamos a buscar la cantera

  Per yo meteig el oct. 23, 2009

 27. Perdó per ficar la porta. Allpa a on diu Tuni, volia dir Ravi. Bé, algun dia Tuni tornarà a jugar amb el Sóller. Repetesc, perdó per lapsus.

  Per El rey del Mambo el oct. 23, 2009

 28. A qui no li agradaria veure a Tuni amb la samarreta del Sóller, avui això és impensable. En Tuni té 28 anys tal vegada d’aquí cinc o sis anys li podríem plantejar.

  Per Joan Antoni el oct. 23, 2009

 29. Joan Toni, en Juanpe juga a segona divisió eslovaca

  Per T.P. el oct. 24, 2009

 30. Gràcies TP, estic contentc per ells.

  Per Joan Antoni el oct. 24, 2009

 31. En juanpe juga a primera divisió.

  Per V el oct. 24, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.