setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El Sóller es fa amb el partit contra el Felenitx a les acaballes, 3-1

4 octubre 2009 – 21:48

El partit fou dolent dolent, el millor fou sense dubtes el resultat. Marc Tovar marcà 1-0 posteriorment fou substituït, ningú sap perquè. A la represa res de bo el que si podríem dir allò d´un partit que no convida a veure’l. Una jugada fortuïta fou la que prodiga el gol de l´empat,1-1, Alcovea. Arribà l´inspiració de Valca que marcà ja a les acaballes un gol ben trenat, el seu tret creuat fou impossible per el porter felenitxer, 2-1. Poc desprès en plena eufòria sollerica Martínez fer el 3-1. Justa victòria del Sóller, va guanyar el menys dolent.
El Port donà el pitjor i fou batut per golejada  a dins el camp del Rafal, 4-2. El Port va anar a nedar i no va saber guardar la roba, de pena!

  1. Una resposta a “El Sóller es fa amb el partit contra el Felenitx a les acaballes, 3-1”

  2. Desde el meu modest -i quasi profà- punt de vista la primera part fou aceptable, el Sóller jugà bé en defensa,i amb ambició a l’atac, i tot i que marcà aviat el gol no va aconseguir rompre el partit, que segurament devia ser un dels objectius per la intensitat com s’inicià el partit. A la segona part està clar que l’equip baixà a tots els nivells, i els visitants ho aprofitaren, encara que al final el Sóller, que té un equip superior al Felanitx, marcà els gols de la victòria, merescuda per la feina de tot l’equip. Per cert, Marc Tovar, que com és habitual va ser un dels destacats i amb molt de desgast durant tot el partit, va ser substituït a la segona part, i em va parèixer que fou per problemes físics, o així ho vaig entendre per un gest que va fer a la banqueta. També me va agradar l’actuació de Joel (a ràfagues) i Belinchón (tot el partit). En fin, pot ser sigui un partit que no passi a la història, però és una victòria que val tres punts, sisè classificat a la taula i a més el Sóller segueix invicte enguany al Camp d’en Maiol. Amb això hi ha per estar contents. Aúpa Sóller!!!

    Per Toni Celià el oct. 4, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.