setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El SJM davant la segona temporada a Lliga femenina

7 octubre 2009 – 16:55

Una segona temporada plena d’expectatives. El bloc de Jordi Méndez es va preparant dia a dia per envestir a un nou projecte de la màxima categoria del bàsquet Nacional. Jo he dit en repetides ocasions a afeccionats i politics que no érem conscients del que teníem a Sóller, un equip d’elit, alguns m’han donat la raor com als … i altres si ho han reconegut, tal volta hi haurà gent que el bàsquet femení li faci “un pet a la vela” i en certa manera ho entenc, però el que no podran discutir mai sobre aquest tema, perquè no el segueixen, per tant no poden parlar amb propietat. S´altra dia xerrava amb gent molt apropada al bàsquet i comentàvem el perquè na Inma Zanoguera no havia vingut a jugar contra el Perfumeries, resulta que la magnifica jugadora havia de jugar amb el Centre de Tecnificació( que com sabeu és de la Federació), i això perquè ho fan, vaig demanar?.Un, un tant antes em va dir: “a la Federació el SJM no li vol donar el suport que qualsevol federació li donaria. No interessa” ja ho val vaig dir. I jo em demano que és el millor per la jove jugadora?.

 1. 5 respostes a “El SJM davant la segona temporada a Lliga femenina”

 2. Demà… +6

  Per pere el oct. 9, 2009

 3. Pere, crec les possibilitats no son moltes.Hi ha dues baixes importants i encara falta per arribar l´altre americana.Ja veurem

  Per Joan Antoni el oct. 9, 2009

 4. Crec que el millor per Inma Zanoguera és que el Mariana li faci fitxa i que sigui una més del club solleric. Tendrà més de dos problemes per venir a jugar, i el CTEIB sempre posarà excuses que no faran sinó trencar amb el seu progrés com a jugadora. A la federació encara els cou que el seu súper equip, el Jovent, hagi perdut la categoria. A la federació balearli haurien de canviar el nom i posar-li federació palemsana, que és on sempre ha demostrat tenir interès. Tota la resta de l’Illa està arraconada en molts aspectes, i encara els dol que el Jovent perdés la categoria. No poden consentir que sigui Sóller qui hagui arribat a l’èlit. Aquest és només una mostra més de l’enveja que ens tenen els llonguets.

  Per Aina el oct. 9, 2009

 5. Bingo per Aina. Estic convingut que el que dius seria la solució, fitxar Inma Zanoguera seria una tranquil•litat per la jugadores i l´equip, aquesta noia tindrà minuts, segur és una jugadora amb talent i tanmateix les que més juguen són les millors

  Per Joan Antoni el oct. 9, 2009

 6. En efecte Aina, a la Federació sempre han fet el mateix, han prioritzat els desitjos de jugadores i fins i tot d’entrenadors/entrenadores en detriment dels equips professionals que representen a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.
  Un exemple molt clar, que va passar fa ja uns cinc anys. L’equip de Miquel Ballester (LF2) es jugava amb ara no record quin equip, el passi a la semifinal de la LF2.
  El segon equip, de Primera Divisió, es jugava el campionat de Balears davant… curiosament… el Centre de Tecnificació.
  Curiosament també, els dos partits es van jugar a la mateixa hora, les 12 del migdia.
  Ballester tenia la baixa de Dee Butler, i sols comptava amb una base (tampoc record qui era…) i va demanar, com havia demanat tantes altres vegades durant aquella temporada, que pugés de Gabi Ocete, que jugava amb el Centre de Tecnificació i estava vinculada amb el primer equip femení del Mariana.
  La Federació NO va voler que n’Ocete anés a jugar a Sóller amb el LF2 (pressionats per n’As Garcia, entrenadora del Centre en aquell moment i també anys abans i anys després… adivinau? sí… del Jovent).
  Tal volta el segon equip també hagués perdut (va perdre, i bé) però la discussió no era que el segon equip del Mariana guanyés o no, sinó que n’Ocete on havia d’estar era on se la necessitava, que era a Sóller amb el LF2, ja que el Centre, com a equip vinculat a la Federació, no competeix, ja que no pot pujar ni pot baixar de categoria.

  Una parrafada, però un exemple més que ens ajuda a comprendre quina classe de federació tenim.

  Per As-Tupida el oct. 10, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.