setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El de justícia que els futbolistes del C.F. Sóller entrenin ja.

26 octubre 2009 – 17:02

Us ho demano una i mil vegades arregleu el problema dels entrenaments del C.F Sóller, si no ho heu fet ja, ho dic perqué, si no es soluciona i no entrenen regularment l´equip caurà en picat. La Preparació física és bàsica perquè els futbolistes puguin fer tots el moviments físics  a dins el terreny de joc  i sobre tot per evitar lesions, aquesta aturada es pot pagar cara. Fins ara tot anat molt bé, perquè els rivals han estat  més o menys assequibles i evidenment per la base física que ha  assolit la plantilla en el pre-temporada, però el perill és molt  gros.

 1. 21 respostes a “El de justícia que els futbolistes del C.F. Sóller entrenin ja.”

 2. Mestre: i ja que sabeu tantes coses, podrieu dir si conexeu algun lloc que si anàs la presidenta a demanar duros li diguessin que si. També deman el mateix a aquestos que tant saben del futbol solleric: V, esther moreno, rey del mambo, t.p, toni….

  Per Alumne el oct. 26, 2009

 3. T’has passat Alumna, però em penso que no m´ha correspon a mi generar doblers per cobrir el pressupost, la meva tasca és un altra, però i tu a que et dediques? tot em fa pensar que ets jove per com signes, amb un pseudònim que no hi diu gaire en el teu favor, ja que el manar feines sempre correspon als que assumeixen responsabilitats. Aquesta es la responsabilitat de la presidenta i la seva junta, ella ha de dur endavant el projecte del C.F.Sóller.

  Per Joan Antoni el oct. 27, 2009

 4. Hay alumne, deberían ser muy buenos maestros para que puedas aprender algo.En relación a lo que pides, la Sr presidenta esta en este puesto porque quiso o sea que ahora a llorar a otro sitio y a trabajar e intentar que el C.f Sóller no desaparezca, que los que sabemos tanto del futbol solleric como tu dices no debemos un duro a nadie.A TRABAJAR, AGUANTAR Y CALLAR, Alumne que os sacaran los colores cada vez que hableís

  Per esther moreno el oct. 27, 2009

 5. I jo me deman: si no hi ha doblers, per què es fitxen jugadors? No convendria primer omplir les arques del club, pagar els deutes, si és que n’hi ha de temporades passades, i després planificar la temporada segons els recursos que es tenen? És que sempre estam amb el mateix problema al C.F. Sóller! Cada temporada ha de ser titular de premsa pel mateix. No n’aprenen.

  Per Aina el oct. 27, 2009

 6. No n´aprenen i aquest grup que hi ha ja no n´aprendrà.No han planificat res simplement inprovisen i surten així con poden, per inèrcie. No han fet cap asamblea,no han dat cap explicació, han creat un altre equip, i menos mal que els juvenils els duu el futbol base.En fi mals temps per el Sóller, tal vegada li vendrien bé un parell de consells dels diferents dirigents dels altres clubs sollerics. Seria capaç d´aceptar-los?

  Per lluis socias el oct. 27, 2009

 7. Alumne,sabes donde tienes que ir a buscar dinero la PRESIDENTA,a todos los SOCIOS que hizo para que la votaran.

  Per TONI el oct. 27, 2009

 8. No. No me passat. Ningú te avui en dia un duro i aquesta es la pura veritat.

  Per Alumne el oct. 28, 2009

 9. Alumne, esto es mentira, otra cosa es no saber donde ir, ni como saber generarlos.Esto si que es la pura verdad y no sigas diciendo tonterias que ya te dije que cada vez que hables será muy facil responderte con argumentos, no con mentiras y cuentos chinos que es lo que estaís vendiendo hasta ahora.Venga,a buscar dinero que hay muchas cosas que pagar

  Per esther moreno el oct. 28, 2009

 10. En Fernando Cercos,tendra ses seves coses bones i dolentes com a entrenador,pero ha demostrat i demostra que estima el soller com molt pocs entrenadors o han fet,molts a nes seu cas haguesin partit feia mesos,i ell tot i ses moltes critiques que reb aguanta i sense guanyar res…de moment!!!

  Per una el oct. 29, 2009

 11. aixo es perque Fernando Cercos es l’unic que cobra, o fins ara ha cobrat.

  Per V el oct. 30, 2009

 12. L’equip que te ara mateix el soller es forani , no ens enganem,, encara que ens vulguin fer creure amb la campaña de captacio de socis on hi surten uns quants de jugadors sollerics que la majoria de ells duen 0 minuts jugats amb el primer equip,, i un equip forani representant el teu poble no estira..
  la realitat es aquesta , quasi tots els jugadors de la vall valids per jugar a preferent o tercera ara mateix estan al port de soller, i aixo ha estat per la mala manera de dur les coses del cf soller,, no pot ser tenir tota una serie de categories inferiors que quan acabis de juvenil et trobis amb una plantilla totalment de palma i totalment inacessible , aixo no es cuidar els jugadors.. i despres pasa el que pasa.

  Per w el oct. 31, 2009

 13. A estos que escriben tantas cosas raras. No leo más que trolas: a ver si de una vez mostráis dignidad. ¿Por què no dais la cara en el partido del Génova y enseñáis vuestros verdaderos sentimientos. Seguramente, si es que vais, estaréis más callados que una estatua. Dad también los nombres de jugadores del Port válidos para jugar en preferente. Ánimo valientes.

  Per sisasisa sisaña oe el oct. 31, 2009

 14. Resposta a sisasisa sisaña oe: tu parles de dignitat, i jo demano és digna la gestió del C.F.Sóller?
  La cara l’has de donar tu i signar amb non i llinatges abans de demanar-ho als altres, predica amb l’exemple. Els que entren en el blog tenen tot el dret a opinar com el que tu has fet. En el camp cada un farà el que vulgui i tu també, tampoc sabem qui ets. Els futbolistes del Port de Sóller tots són vàlids. A na que jugues?.
  Vui aprofitar l´entrada per lloar l’actitud dels jugadors del C.F. Sóller. La setmana que ve faré un comentari sobre ells.

  Per Joan Antoni el nov. 1, 2009

 15. sacaran los coloresEn respuesta a sisasisa sisaña,el que solo dice trolas eres tu,la mayoria que escribimos en este bloc somos gente con mucha dignidad ya que lo que decimos es porque somos gente de SOLLER y con sentimientos hacia el CF SOLLER,cosa que con lo que veo que dices, tu no,los primeros que tienen que dar la cara es la Presidenta que de dignidad y sentimientos nada de nada, como Tu,tambien la PRESIDENTA tendria que, dar explicaciones publicas de como a llegado a esta situación tan caotica y dar la cara como lo hizo cuando se presento para PRESIDENTE Y no estar callada como una estatua y esconderse ahora,ya dijo en su dia Esther moreno a otro como tu, que cada vez que hableis os sacaran los colores.
  Respecto a los jugadores de soller que pueden jugar a PREFERENTE, primero creo que tu no tienes mucha idea de futbol, pues en soller con los chicos que hay puden jugar perfectamente en esta categoria,siempre reforzando con algun jugador que marque la diferencia.
  Aprovecho para dar animos a estos jugadores que los han ENGAÑADO y han demostrato que tienen mas DIGNIDAD Y SENTIMIENTOS que tu sisasisa sisaña y la PRESIDENTA.

  Per TONI el nov. 1, 2009

 16. Lo que tienes que hacer tu, señor sisasisa, es darte una vuelta por un partido del fútbol base. Hay más ambiente que en el partido de más público que tenga el CF Sóller esta temporada. Dimisión ya. Asamblea ya. A empezar de cero.

  Per el rey del Mambo el nov. 1, 2009

 17. sisaia , voy a NO argumentar nada como tu y a llamarte tonto sin argumentar nada…

  Per w el nov. 1, 2009

 18. Como retumban en mis oídos las centenares de voces pidiendo la dimisión de la presidenta. Aquellos silbidos que se oían incluso de las estribaciones del Puig Mayor. Y esa pañolada… Seguro que pasará a la historia. Se nota que vosotros sois los portavoces de toda una afición. Os sobran los argumentos.

  Per sisasisa sisaña oe el nov. 1, 2009

 19. L’indiferenciat hi és, la nula gestió es evident, l’afecció esta desenganyada, els portaveus són els jugadores, els arguments són nostres, però contrastats.A quin mon vius i que intentes defensar?

  Per Joan Antoni el nov. 1, 2009

 20. es que si esperes veure panyolades no les veuras,, simplement per que lo que heu aconseguit sa gent com tu es que a sa gent que estima o estimava el soller li sigui totalment indiferent aquesta situació, i els jugadors del port que sirien valids per juga a preferent els puc dir quasi a boleo ! i per cert a sóller es xerra mallorqui !

  Per w el nov. 1, 2009

 21. Però, a mem: aquí no se xerrava el “sulleric”? Ara si que me teniu DESCUNCERTADA.

  Per sisasisa sisaña oe el nov. 1, 2009

 22. Ai sisasisa fas de beneit o beneita, con xerras de panyolades, si havia dues rates. vos ho heu carregat tot, dona es teu nom i sabrem qui ets, pero pels teus comentaris poca cosa ets,i poc t’agrada, el futbol i menys el C.F Sóller, lo que t’interesa es desviar s’atenció

  Per lluis socias el nov. 2, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.