setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Dissabte és vital si el SJM guanya al Girona partirà cap a munt

29 octubre 2009 – 7:42

El  Mariana té un escull difícil de superar, si dissabte es fa amb el partit segur que l´equip agafarà una força i confiança que el pot portar als llocs alts de la taula classificatòria.

El SJM ha de jugar sempre en dissabte el rendiment de les jugadores és molt millor, o el menys per l´experiència  que tenc com entrenador de futbol,  sempre   fou millor si jugavem el capvespre, a més  per  la gent que ve a veure el Mariana   és  comada i segur que sempre hi haurà més afeccionats amb dissabte que no en diumenge. Que farà el Mariana dissabte davant el Girona ? Jo dic que guanyarà de més de 10

 1. 5 respostes a “Dissabte és vital si el SJM guanya al Girona partirà cap a munt”

 2. +19 Serà el partit que obrirà pas a una gran ratxa de joc i si la sort acompanya, de resultats.

  Per pere el oct. 29, 2009

 3. Ja veig que no dius que la setmana passada vaig ser el que mes me vaig tornar apropar a la diferencia final al mardador.
  Aquest pic quedará escrit que el meu pronostic es + 12

  Per Jaume el oct. 29, 2009

 4. Crec que aquest equip encara està en procés d’adaptació. Esper no guanyar jo i que es compleixin els vostres pronòstics, però no soc tan optimista i ho deixaré en un +6.
  Ve un Girona necessitat, que no ho posarà gens fàcil.

  Per isa el oct. 30, 2009

 5. Aquesta setmana participarí i dic que el Mariana guanyarà de set punts.

  Per xiscu el oct. 30, 2009

 6. No sé si m’he d’arriscar tant com la setmana passada. Tot depèn de si les senyores tenen son o no. I també esper no acabar enfadada com diumenge passat. El Girona em fa una mica de respecte, però crec que el Mariana guanyarpa de 9.

  Per aina el oct. 30, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.