setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Avui ha estat la festa del Futbol Base solleric, 170 al-lots en escena

31 octubre 2009 – 0:48

,

Tots els equips presentats per Antoni Coll, com a mestre de cerimònies Guillem Coll que ha estat força be, quan ha intervingut. Mil felicitacions pel detall a la família de Jaume Bauçà(Polla) un record molt encertat. Deu equips presentats 170  al-lots en escena, és per estar contents amics, bona tasca la vostre. En Canet el coordinador que va començar amb Xus ara fa un any i pico, també ha estat molt bé transmetent els seu missatge. El Pep Lluís Colom  el Batlle, com sempre paraules de suport i encoratjant als responsables del futbol base i entrenadors, era just el suport i els  ànims que ha donat als nins. En fi un capvespre inoblidable com a d’ésser una presentació. Felicitacions per a tots i a millorar l´any passat, aquest ha d’ésser l’objectiu.

 1. 3 respostes a “Avui ha estat la festa del Futbol Base solleric, 170 al-lots en escena”

 2. Joan Antoni, gràcies per el teu suport. Ha estat una festa molt guapa, els nins s’ho han passat bé, el pares també i el reconeixament al nostre amic Jaume polla molt emotiu. Crec sinceremet que U.D.Sollerense està creixent com a club, malgrat encara ens falti molta feina per a dur endavant.

  Per guiem sec el nov. 2, 2009

 3. Guillem fas una feina extraordinària en benefici del futbol solleric. Únicament te falta posar la guinda. Consider que t’has de posar endavant d’un projecte, propi de l’UE Sollerense, per a que tengui un equip de nivell regional i substituesqui al ja moribunt CF Sóller.

  Per el rey del Mambo el nov. 2, 2009

 4. Joan Antoni grácias també per el teu suport,crec que com diu en Guillen Sec ha estat una presentació molt guapa i emotiva cara al nostre amic Jaume Bauza,poder dir 170 jugador per el micro es una pasada,aixó demostra la feina que estam fent en el UD Sollerense,que cada any milloram un poquet mes en tot, i això es molt bo.
  Tot això es grácies a una bona unio que tenim entre tots els directius,que fa que poguem dur endevant totes aquestas tasques i com no,sempre pensant amb lo millor per els nins,que són els grans protagonistas d’aquest club.

  Per Toni Coll el nov. 2, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.