setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

A la reunió d´avui vespre la presidenta no assegura el pagos als jugadors i tècnics del C.F. Sóller

30 octubre 2009 – 0:52

Segons fonts de tot Credit  m’han assegurat que la presidenta a la reunió que ha mantinguda avui vespre amb la plantilla els ha comunicat que  no podrà  afrontar els pagos de les mensualitats als jugadors i equip tècnic, tot i que ha promès que seguirà cercant  doblers per cobrir el que pugui. Els entrenadors seguiran i alguns jugadors ja ho han confirmat que també,  els de Sóller és quasi segur que continuïn, tot i que n´hi ha altres que la seva continuïtat es pràcticament impossible. El nombre i qui causaran baixa a hores d´ara no se poden donar  noms. Els jugadors  en principi reprenen els entrenaments. En els propers dies hi haurà més claredat sobre  tema, seguiré informant

 1. 8 respostes a “A la reunió d´avui vespre la presidenta no assegura el pagos als jugadors i tècnics del C.F. Sóller”

 2. Això s’costa al capítol final. El Sóller està més aprop que mai de la seva desaparició. L’única solució és començar de zero, amb un conjunt dirigit des del futbol base, que posi els ciments d’un futur a llarg plaç.

  Per el rey del Mambo el oct. 30, 2009

 3. Amén

  Per Déu el oct. 30, 2009

 4. La stiuació només té una solució: que dimitesqui la directiva. La herencia que deixen es complicada. El problema es que no hi ha relleu. I si n’hi ha, qui es?

  Per alumne el oct. 30, 2009

 5. Vergonyosa la situació del C.F. Sóller. Aquesta senyoreta i la seva directiva son incapasos de donar una solució pel futur del nostre club, veguent tot aixó no es planteja dimitir? o será que no hi veu més enfora del seu llombrígol? No es pot permetre que ens enfonsin tot un club de tants anys de feina i de tanta i tanat gent que hi ha depositat la seva ilusió, estima i feina. SOLUCIONS JA!!!!!

  Per lluis socias el oct. 30, 2009

 6. A veure, sa situació no deixa de esser recambolesca degut unicament a que un grup de persona que estar al front d’aquest club, son per desgracia uns ineptes totals en materia futbolistica.A partir d’aqui no hi ha mes voltes que donar només una sortida digna per sa Presidenta que es presenta cuant antes millor sa seva dimisió i convoca unes eleccions per intentar recuperar s’anima d’aquest club, que amics meus ara per ara esta mes que desapereguda, PERFAVOR MARGA DEIXA DIMITEIX QUE ES EL MILLOR PER TOTS.
  Atentament; Un Fornalutxenc que de moent prefereix quedar a dins s’anonimat.

  Per Fornalutxenc el oct. 30, 2009

 7. Muy bien Sra PRESIDENTA,y ahora que? No pagamos y ya esta, y si dejamos el club como una mierda no pasa nada, verdad. Otro tema el Soller B,creado desde su privilegiada cabeza, de donde sacará el dinero, porque estos futbolistas y su entrenador siguen entrenando.Después supongo que todas estas deciciones tan importantes, tendría que informarlas usted, y no todo a traves de la prensa, ya que queda mas que probada su incompetencia para dirigir el C.f.sóller, al menos sea valiente y de la cara.Alumne vas aprendiendo,pero el problema no creo que sea quien cogería esto, el problema es la BOMBA que se encontrarían dentro y todos sabemos lo que suele pasar con las bombas.PENOSO AMIGOS, sólo animar a los jugadores para que el domingo intenten ganar.

  Per esther moreno el oct. 30, 2009

 8. Crec o creim que evidentment na marga a de dimitir per que aixo no se degradi a mes, es lo millor que poren fer, apartir d’aqui amic Joan es convocar eleccions per intentar reconduir es teme economic, esportiu i sobretot social, ja que sense aficció mai feras un equip. Esper poder tornar a gaudir del Soller com abans, ja que far un temps que no hi vaig per no plorar…

  Per Stephane el oct. 30, 2009

 9. Aquí se compleix la màxima de que fan bons als d’abans. En Sellés, que era president quan jugaven a segona, al menys deixà al sóller a tercera. Amb aquesta directiva, no hi ha capacitat econòmica ni per jugar a primera regional. Un desastre. Ho tenc clar: l’únic futur se troba al Sollerense. I si s’ha de disoldre el Sóller i comensar de nou, cap problema. El CF Sóller és un malalt en estat terminal. Viu amb respiració asistida i enxufat a una máquina. Deixau-lo morir dignament. Res d’eleccions. Un equip nou, depenenet del Sollerense es la solució. Si na Marga vol seguir amb el Sóller, cap problema, tanmateix no hi anirà ningú a veurel.

  Per el rey del Mambo el oct. 31, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.