setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Un concurs màgic per jugar, podeu dir-nos a quin lloc quedarà el Mariana?

7 setembre 2009 – 21:36

Qui vulgui jugar ho pot fer, simplement s´ha de identificar i dir a quin lloc querarà el Sóller J.Mariana al final de lliga, cada un que entri nomes podrà triar un cop. En cas d’haver-hi més d´un encertants el mateix dia de la festa es farà un sorteig entre el guanyadors, per saber qui serà el premiat. Fins ara ja som quatre els que hem entrat; Jaume, 7e. Tomeu, 5e. Joan Antoni, 3e. Isa, 6e. Ja ho sabeu entreu i jugueu

 1. 10 respostes a “Un concurs màgic per jugar, podeu dir-nos a quin lloc quedarà el Mariana?”

 2. Crec que quedaran 5e, però com que ja està triat votaré per la 8e posició

  Per Xus el set. 7, 2009

 3. Jo diria en quarta posició, però necessitaria veure com van els primers amistosos.
  Joan Antoni, hauríem de recuperar l’equip estrella… es podria fer específicament de bàsquet aquesta vegada. Te’n recordes, Xus? Quina feinaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaa

  Per pere el set. 8, 2009

 4. Vaja, però vàrem aconseguir 2 edicions amb un bon nombre d’apuntats i a més ferem el sopar al Restaurant Randemar amb l’entrega de premis i tot. Ho vàrem currar entre tots

  Per Xus el set. 8, 2009

 5. Va estar molt bé Xus… Jo crec que s’hauria de recuperar… És una eina que ajuda als aficionats a l’esport a conèixer millor els jugadors (en aquell cas del futbol base).
  Sé que és molta feina, però… cal intentar-ho per posar-ho de nou en marxa, no? Mai no és tard…

  Per pere el set. 9, 2009

 6. Pere, naturalment que estaria molt bé posar en practica l’equip estrella, però el problema està en trobar els que ho puguin fer.

  Per Joan Antoni el set. 10, 2009

 7. Només me faltaria aquesta ara! jajaja. Gràcies per enrecordar-vos de s’Equip Estrella. Va ésser una locura d’en Xus i meva, però va estar bé. Ara conec a molts de joves que jugaven en aquell moment a futbol que m’ha reconegut que esperaven la publicació del “Sóller” per a comprovar quina puntuació havien tret i per saber com anava el seu equip. Sa veritat que va tenir una gran acceptació. Molt bé Xus, però una feinada!

  Per Toni el set. 11, 2009

 8. Ara que m’han donat l’ultimàtum, jo pens que enguany el Mariana quedarà en cinquena posició a la lliga. És més, tornarem jugar la Copa de la Reina i el play off per Europa.

  Per Aina el oct. 3, 2009

 9. L’any passat no hi vaig esser a temps a participar en el concurs, però enguany m’arrisc a pronosticar que les solleriques quedaran en quarta posició.

  Per Xisco el oct. 3, 2009

 10. COPION!!! Ets un copión Xisco…

  Si queden quartes el sopar és només per mi! Tu te quedaràs el postre… au!

  Per pere el oct. 3, 2009

 11. A la fí ho he trobat! Au idò, abans sigui massa tard, jo dic que quedaran en 8ª posició!!

  Per Xisco Rullan el des. 11, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.