setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Naturalment és podria posar en marxa l´Equip Estrella

12 setembre 2009 – 14:29

Amb disposició i ganes de dedicar unes hores setmanals es podria fer l´Equip Estrella, on hi podrien prendre part tots els esports col•lectius de Sóller. Naturalment hi ha d’haver implicació de gent jove que hi tengui il•lusions per posar-ho en marxa, jo estic segur que tant en Xus com en Toni els ajudarien. Per la meva part el suport del setmanari Sóller el tindrien. En Pere ha tingut l’idea estic segur que hi col•laboraria i en Xus i en Toni tot i que jo no pugi parlar per ells jo estic segur que donarien suport. Per tant ja ho sabeu si us agrada l´idea entreu al blog i ho deis.

  1. Una resposta a “Naturalment és podria posar en marxa l´Equip Estrella”

  2. Si hem de fer una web, jo la faré!

    Per pere el set. 12, 2009

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.